TBMM Genel Kurulu’nda tartışma

featured
TBMM tatile girdi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Genel Kurulu’nda tartışma

TBMM Genel Kurulu’nda Yeşil ve Sol Gelecek Partisi Grup önerisi sırasında tartışma çıktı. Yeşil ve Sol Gelecek Partisi Kobani davasındaki hukuki güveni zedeleyici sürecin oluşturduğu zararların araştırılması amacıyla grup önerisi verdi. MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, 6-8 Ekim olaylarını vahim olarak nitelendirerek, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı gerçekleşmiş, millete karşı gerçekleşmiş olan bir başkaldırı girişimi olduğunu söyledi. Yeşil ve Sol Gelecek Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ise Kobani olaylarının sivil halkın direnişi olduğunu savundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti AK Parti hükûmetleri döneminde terör örgütleri arasında harf sırasına göre bir ayrım yapmadığını belirterek, Millî Güvenlik Kurulunun gündemine getirerek FETÖ’nün de IŞİD’in de PKK’nın da PYD’nin de DHKP-C’nin de hepsinin terör örgütü olduğunu, Türkiye’ye de dünyaya da ilan ettiğini ifade etti.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TBMM Genel Kurulu’nda tartışma

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin