TECNOPLAS REKLAM FİLMİNİ TANITTI…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TECNOPLAS REKLAM FİLMİNİ TANITTI...Tecnoplas PVC , yeni reklam  filminin lansman toplantısını ünlü sanatçı Bülent Serttaş ve  sunucu Zeynep Tandoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Gaziantep Dedeman Otelde düzenlenen Tecnoplas tanıtım toplantısına, Tecnoplas Genel Müdürü Abdullah Yıldız, Sanatçı Bülent Serttaş, sunucu Zeynep Tandoğan, Filmin yapımcısı Nazmi Özkoyuncu ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Toplantıda ilk olarak iki aylık yorucu bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkarılan  reklam filminin   kamera arkasında yaşanan  ilginç  görüntüler ekranlara getirildi. Daha sonra ise  yaklaşık 50 kişilik bir ekip tarafından 3 farklı versiyonda hazırlanan reklam filmi katılımcıların beğenisine sunuldu. İlk lansmanı Gaziantep’te yapılan Tecnoplas reklam filmi izleyicilerden tam not aldı.

Toplantının açılış konuşmasında reklam filminin hazırlık  aşamaları hakkında bilgiler  veren Dolphin Production Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu,Tecnoplas  çekimleri için İstanbul’da 180 M2’lik büyük bir platonun özenli bir çalışma sonucu  ev görünümü haline getirildiğini söyledi.

Sanatçı Bülent Serttaş ve manken Zeynep Tandoğan’ın rol aldığı çalışmanın 2 ay süren titiz bir çekim ve montaj aşamasının olduğunu kaydeden Özkoyuncu, “Reklam, kısa ve vurgulu  cümlelerle Tecnoplas’ın kalite ve konforunu hedef kitleye ulaştırıyor” dedi.

Reklam filminde hem rol alıp hemde beste ve müzik çalışmalarına imza atan Bülent Serttaş ise ” Yorucu ve bir o kadarda zevkli bir çalışmanın ürününü herkes gibi bende ilk defa burada  izleme fırsatı buldum. Çok güzel bir reklam filmi olmuş emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma  teşekkür ediyorum. Lansmanın Gaziantep’te yapılmasını özellikle ben istedim.Çünkü ben Gaziantep’in uğuruna ve bereketine inanıyorum. Bu şehir bana şöhretin kapılarının açılması sağlayan bir şehir. Bu nedenle yanımda çok farklı bir yeri ve sevgisi var”diye konuştu.

Tecnoplas reklam filmi single için özel olarak stüdyoya girdiğini ve 15 gün sonra çıkacak olan albümünde yer alan ‘3 Ayak ‘isimli şarkısından söz- müzik uyarlaması yaptığını açıklayan Serttaş, “Normalde şu ana kadar hiç bir yer de görüntü ve fotoğraf  vermedim. Yeni albümüm piyasaya çıkana kadar da düşünmüyordum  ama söz konusu Tecnoplas olunca düşünmeden bu çalışmanın içerisinde yer aldım. Sonuç olarak  iyi bir iş çıkardığımız kanısındayım” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Bülent Serttaş’la birlikte Tecnoplas gibi kalite ödüllü  bir firmanın reklam projesinde rol  almaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden sunucu ve manken Manken Zeynep Tandoğan ise açıklamasında İlk defa Gaziantep’te izleme fırsatı bulduğu reklam filminin  tüm emeklerine değdiğini gördüğünü  belirtti.

2013 yılı İlkbahar-Yaz sezonuna özel olarak hazırlanan reklam filminin tanıtım toplantısına katılan tüm katılımcılara teşekkür eden Tecnoplas Genel Müdürü Abdullah Yıldız ise  yaptığı konuşmada  Nisan ayı içerisinde  ulusal ve yerel  kanallarda dönmeye başlayacak olan filmin Gaziantep’in tanıtımına da önemli katkı sunacağına inandığını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TECNOPLAS REKLAM FİLMİNİ TANITTI…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin