TEKERLEKLİ BASKETÇİLER ANTRENMANLARA BAŞLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TEKERLEKLİ BASKETÇİLER ANTRENMANLARA BAŞLADITürkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Garanti Birinci Ligi’nde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Kamil Ocak Spor Salonu’nda başladı.

Bir haftalık Antalya kampından moralli dönen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni yönetim, yeni teknik kadro ve yeni oyuncuları ile lige iddialı hazırlanıyor.

Hedeflerinin ligde önce kalıcı, daha sonra da şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak olduğunu ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, “Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Bunun meyvelerini ligde almak istiyoruz. Yeni bir ekip ile yola çıktık. İnşallah hedeflerimize ulaşırız” dedi.

Takımın 2 Kasım’da deplasmanda Şanlıurfa ile oynayacağı maç için çalışmalarına başladığını vurgulayan Ünsal, “Bu sezon yeni teknik ekibimiz ve yeni transferlerimiz var. Geçen seneki çekirdek kadromuzu koruduk. Bu kadronun üzerine başarılı 4 yeni transfer gerçekleştirdik. Bu sporcularımızın katkıları ile ligde başarılı olmak istiyoruz. Tüm Gazianteplilere tekerlekli basketbolda iyi bir sezon izlettirmek istiyoruz. Tabi burada Gazianteplilerin desteği de çok önemli. Biz iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. Tribün desteğini de Gazianteplilerde bekliyoruz.” diye konuştu.

Takımla yakinen ilgilenen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Aydıngüler ise, Şanlıurfa maçı için hazırlıklarının son derece iyi gittiğini söyledi. Her gün antrenmanda takımı yalnız bırakmayan Aydıngüler, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Hafif de, takımın çok iyi bir hava yakaladığını ve takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini kaydetti. Hafif, genel anlamda zorlu bir ligde iyi mücadele vererek hedefe ulaşmak istediklerini bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TEKERLEKLİ BASKETÇİLER ANTRENMANLARA BAŞLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin