TEKSTİLCİLERE 11,5 MÜJDESİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TEKSTİLCİLERE 11,5 MÜJDESİŞahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Nikâh salonunda yaklaşık 250 esnafla buluşarak sorunlarını dinledi.

Şahinbey Belediyesi’nde toplanan tekstilci esnaf Ünaldı Sanayisinin imar izninin 8.5 metreden 11.5 metreye çıkarılması yönünde talepte bulundu. Manifaturacılar ve tuhafiyeciler Odası Başkan Vekili Ali Kömürcü, bu toplantının kanayan bir yarayı iyileştirme yolunda atılan büyük bir adım olarak nitelendirdi. Kömürcü “ Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun atmış olduğu bu adım esnafımıza nefes aldıracaktır. Toplantıda yaklaşık 250 esnafımız vardı. Ünaldı Sanayisinin imar izninin 8,5’ten 11,5 metreye çıkarılması müjdesini veren başkanımız birçok esnafımızı sevindirdi.

OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM

TEKSTİLCİLERE 11,5 MÜJDESİŞuanda esnafımız bulunduğu işyerini 8.5 metreden 11.5 metreye çıkararak 1 kat daha kullanarak imalatını daha rahat yapacak ortamı inşa edecek. Yine esnafımızın mağazalarının bulunduğu Hacı Veli Camii caddesinde nakliye sorunları vardı. Bu konuda da bize eski maliye binasının karşısında bir alan yaratarak otopark sorununu çözmüş ve derneğimize vereceğini beyan etmiştir. Ben kendilerine tüm esnaf arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Yine Protokol yolunun ve Atatürk Caddesinin arasını ticaret alanına çevirerek Gaziantep’in hızla gelişen tekstil sektörünün son 20 yılını rahatlatacak kararlar alınmıştır.

Trikotajcılar eski yerlerinden Ünaldı’ya doğru kaydılar. Buda sektörde çalışan ve üreten esnaf için geçen zaman içerisinde birçok sorun yarattı. Tüm bu sorunları gören başkanımız bu bölgede yüksek imar iznini çıkararak bizleri rahatlattı” dedi.

Şahinbey nikah salonunda düzenlelenen toplantıya katılan esnafın sorunlarına çözüm üretmeye çalışan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çıkacak her sorunda esnaflarla birlikte hareket edeceğini ve Gaziantep’in Tekstilde daha ileriye gitmesi için esnafın her zaman yanında olacağının sözünü verdi.

Sorunlarına bir nebzede olsa çözüm bulan esnaf verilen bu kararları çok olumlu bulduklarını belirterek rahat bir nefes aldıklarını dile getirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TEKSTİLCİLERE 11,5 MÜJDESİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin