TEMAD’tan K.K.T.C Gaziantep Başkonsolosu Demirel’e ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TEMAD’tan K.K.T.C Gaziantep Başkonsolosu Demirel’e ziyaret

Gaziantep Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Başkanı İrfan Özdemir ve yönetim,  K.K.T.C. Gaziantep Başkonsolosu Fatma Demirel’i makamında ziyaret etti.

TEMAD üyeleri K.K.T.C. Gaziantep Başkonsolosu Fatma Demirel’e hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi.

K.K.T.C. Gaziantep Başkonsolosu Fatma Demirel, TEMAD Yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gaziantep’i çok sevdiğini ve Gaziantep insanın çok misafirperver olduğunu söyledi.

Başkan Özdemir,  TEMAD hakkında bilgi vererek, iki ülke arasında ki gönül bağının ne kadar çok güçlü olduğuna vurgu yaptı.  Özdemir, “İki ülke arasındaki güçlü dostluk bağları ve bizi bir birimize bağlayan dil, din ve kültür birlikteliğimiz var. Kalkınma ve altyapı planlamaları ve bu alandaki çalışmaları takip ediyoruz. Doğu Akdeniz’de Kıbrıs Türk’ünün hak ve çıkarlarına kararlılıkla sahip çıkan Ülkemizin yine Anadolu suyunu Kıbrıs halkıyla buluşturması çok önemli projelerdi. Bizler emekli astsubaylar ve ordu mensupları olarak  Kıbrıs Barış Harekatı’nda askerlerimizin, Kıbrıs askerlerinin ve mücahitlerin kahramanlıklarını tarihe altın harflerle yazdırmasını hafızalarımızdan silemiyoruz. Tarihi zaferle dolu bir milletin evladı olmaktan çok mutlu ve gururluyuz. Gazi şehrimize hoş geldiniz.  TEMAD üyeleri olarak her zaman yanınızdayız. Misafirperverliğinizden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

İkili istişarenin ardından TEMAD Başkanı İrfan Özdemir, Gaziantep Başkonsolosu Fatma Demirel’e plaket takdim etti.

TEMAD'tan K.K.T.C Gaziantep Başkonsolosu Demirel'e ziyaret

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son dakika

 

 

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TEMAD’tan K.K.T.C Gaziantep Başkonsolosu Demirel’e ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin