TETİRLİ KÖYÜNDE BAYRAM VAR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TETİRLİ KÖYÜNDE BAYRAM VARAdıyaman Besni İlçesi Tetirli Köyü İlköğretim Okulu’na sahip çıkan iş adamı Osman Demirci bakım ve onarım çalışmaları için gerekli çalışmaları başlattı.

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te eğitim gönüllüsü İş Adamı Osman Demirci’yi makamında ziyaret ederek okulları için yardım isteyen Adıyaman’ın Besni İlçesi Tetirli Köyü sakinlerinin taleplerine olumlu yanıt veren Demirci, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve MÜSİAD üyeleriyle Tetirli Köyü’nü ziyaret ederek okulun bakım ve onarımıyla ilgili gerekli çalışmaların startını verdi.

1962 yılında inşa edilen ve uzun süredir bakım ve onarımı yapılmayan, son dönemlerde Okul Müdürü’nün girişimleriyle ana bina ve dersliklerinde tadilat çalışmaları başlatılan Adıyaman’ın Besni İlçesine bağlı Tetirli Köyü İlköğretim Okulu’na yardım eli uzatan İş Adamı Osman Demirci ana sınıfları, okul bahçesi çevre düzenlemesi, okul çeşmesi ve wc’lerin günümüz koşullarında bakım ve onarımlarının gerçekleştirilmesi için gerekli çalışmaları başlattı.  Tetirli İlköğretim Okulu okul öncesi öğretmeni Esra Eyyüpoğlu’nun çabaları sonucunda aslen Mardinli olan ve Gaziantep’te faaliyetlerini sürdüren Öz Midyat İthalat İhracat Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı olan İşadamı Osman Demirci’yle birlikte Gaziantep AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, MUSİAD Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Abdurrahman Kaan, Gaziantep MUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kurt Ali Kılçık, Bursa MUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çepni ile diğer yönetim kurulu üyeleri Tetirli Köyünü ziyaret ederek tadilat çalışmalarını yerinde incelediler. Ziyarette Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk, Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan, Tetirli İlköğretim Okulu Müdürü Mikail Şahin, Anadolu Öğretmeni Esra Eyüboğlu ve Tetirli Köyü sakinleri de hazır bulundu. Konukların gelmesiyle bir anda bayram yerine dönen Tetirli Köyü sakinleri konuklara çeşitli ikramlarda bulundu. Öğrencilerle yakından ilgilenen konuklar okulda incelemelerde yaptı. Eğitim gönüllüsü İş Adamı Osman Demirci ile birlikte Tetirli Köyü İlköğretim Okulunu ziyaret eden Ak Parti Gaziantep Millet Vekili Mehmet Erdoğan; eğitim gönüllüsü İş Adamı Osman Demirci’nin eğitime yönelik hassasiyetini yakından bildiğini belirterek “Osman Demirci için eğitim denince akan sular durur. Gaziantep’te bu alanda birçok önemli projeyi gerçekleştirmiş, Mardin ve Midyat’a faaliyet gösteren okullara destek sağlamış hayırsever bir dostumuzdur. Gaziantep’ten Adıyaman’ın Besni İlçesindeki Tetirli Köyü İlköğretim Okulu’na yardım eli uzatması çok manidar bir destektir. Bu yardım aslında önemli bir mesaj içermektedir. Türkiye’nin neresinde olursa olsun, bütün öğrenciler bizim çocuklarımız, bütün okullar bizim okullarımızdır. Kendisini yürekten kutluyorum. Adıyaman Milletvekili arkadaşlarımla Tetirli Köyü’nün ve Köseceli Beldesinin sorunlarıyla ilgili görüşmeler yaparak çözüm için bende elimden gelenleri yapacağım” dedi. Tetirli Camii için yardım isteyen köylülere cami minaresinin inşa edilmesi için milletvekili olarak bin TL destek olacağını ve ilgili birimlerden minare yapımı için ödenek sağlanmasına yardımcı olacağını da ifade eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’dan okul bahçesine oyun alanı isteyen minik bir öğrencinin de isteğini gerçekleştireceğini ifade ederek “Bu küçük çocuğumuzun büyük bir öz güvenle okul bahçesine oyun alanı isteği beni mutlu etti. Bunların yapılması için gerekli çalışmaları yürüteceğiz” dedi.

TETİRLİ KÖYÜNDE BAYRAM VAR“Biz insanlık ve vatandaşlık görevimizi yapıyoruz”

Eğitim gönüllüsü işadamı Osman Demirci Demirci, kendisinin Mardin’de eğitimle ilgili çok sıkıntılar yaşadığını, Mardin’de eğitim gördüğü okulun Tetirli İlköğretim Okuluyla hemen hemen aynı olduğunu, bu okulu görünce eski günleri hatırladığını ifade ederek “Eğitim benim için hayatımdaki en anlamlı şeylerden birisidir. Eğitimle ülkemizin kalkınacağını ve dünya uluslarıyla aynı standardı yakalayacağını biliyorum. Hayatımın sonuna kadar eğitime elimden gelen bütün destekleri vermeye devam edeceğim. Buradaki okulun şartlarını düzeltmek, yavrularımızın daha iyi ortamlarda eğitim almalarını sağlamak için emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum, ülkemizin her yeri bizim için önemlidir. Mardin, Gaziantep ayırımı yapmadan her yere her isteyene ulaşmaya çalışıyoruz, eğitim bizler için çok önemli bir konu. Türkiye’nin ve dünyanın geleceği olan bu minik yavrularımızın hijyenik koşullarda, bilgi ve teknolojiye hakim, en yüksek eğitim standardıyla yetiştirilmesi en büyük arzumuzdur. Bunun gerçekleştirilmesi için bizler daima elimizden gelenleri yapacağız. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli milletvekilimiz Sayın Mehmet Erdoğan’a ve MÜSİAD yönetici ve başkanlarına teşekkür etmek istiyorum. Ziyaretimiz sırasında gösterdikleri ilgiden dolayı Tetirli Köyü sakinlerine, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk, Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan, Tetirli İlköğretim Okulu Müdürü Mikail Şahin ve öğretmen arkadaşlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Genç ve dinamik kadroların eğitimin başında görev almasından dolayı da mutlu oldum. Bizim yaptığımız sadece insanlık görevimiz, vatandaşlık görevimizdir. Okullarımıza ve eğitimimize sahip çıkalım ” dedi.

Yardımdan çok yardım yapan insanlar bizi duygulandırdı

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk de, yapılan yardımlardan dolayı işadamına teşekkür ederek, “Besnili iş adamlarımız eğitim konusuna bizlere her zaman destek verdiler. Burada bizim için önemli olan Besnili olmayan Mardinli bir iş adamımızın Besni eğitimine katkı sunması ve bu okulumuza destek vermesi, kalkıp buralara kadar gelmesi, çalışmaları yerinde görmesi takdire şayandır. Öncelikle Mardinli eğitim gönüllüsü iş adamımızı bu ulvi davranışından ve okulumuza sağladığı desteklerden dolayı kutluyoruz. Sayın Osman Demirci’nin Gaziantep ve Mardin’de eğitim alanında yürüttüğü destekleri, sağladığı yardımları biliyoruz. Sayın Demirci’yi camiam ve şahsım adına kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ömer Orhan çok duygulandı

Adıyaman İli, Besni İlçesi Köseceli Beldesine bağlı olan Tetirli Köyü İlköğretim Okulu’na yönelik yapılan yardımı çok anlamlı bulduklarını ifade eden Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan “Yapılan yardımdan çok bu yardımı yapan Gaziantep’te yaşayan Mardinli bir iş adamının yapmasını önemsiyoruz. Bu gösteriyor ki ülkemizde insanlar ihtiyaç duyulan bütün yerlere ayrım gözetmeden yardım eli uzatıyor. Sayın Osman Demirci’ye çok teşekkür ediyoruz. Bir ilki başarmış, örnek bir davranış sergilemiştir. Sanayici ve iş adamlarımızı, eğitime destek için bizlerle birlikte ortak hareket etmeye davet ediyorum. Bu nesil bizim, gelecek bizim. Yeni neslimize sahip çıkmanın tek yolu onların nitelikli ve çağdaş bir eğitim alabilmesine katkı sağlamaktır. Bende emekli bir eğitimciyim. Belediye olarak örgün ve yaygın eğitimin gelişmesi için elimizden gelenleri yapıyoruz.”dedi.

Tetirli Köyü İlköğretim Okulu beyaz bayrak adayı

Tetirli Köyü İlköğretim Okulu’nun bundan sonra beyaz bayrak adayı olduğuna dikkat çeken Okul Müdürü Mikail Şahin “Okulumuz birleştirilmiş sınıf eğitimi veren ve bünyesinde ana sınıfı bulunan bir okuldur. Çevreden sağladığımız destekler sayesinde okulumuz bu gün beyaz bayrak adayı tek köy okulu olma özelliği göstermektedir. Nitelikli eğitim yanında önceliğimiz güzel bir çevre ve hijyenik bir ortamdır. Bunu öğrencilerimize sağlamak için ben ve öğretmen arkadaşlarım elimizden gelenleri yapıyoruz. Bugün okulumuzun tadilat, onarım, boya ve çevre düzenlemesi için yardıma gelen hayırsever iş adamı Sayın Osman Demirci’ye değerli Milletvekilimiz Sayın Mehmet Erdoğan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmet Öztürk’e Köseceli Belediye Başkanımız Sayın Ömer Orhan’a ve bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan MÜSİAD yönetici ve başkanlarına teşekkür ediyorum. Yapılan desteklerle okulumuz akademik başarıları yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif çalışmalarıyla da isminden sıkça söz ettirecektir. Önümüzdeki günlerde beyaz bayrak için müracaat edeceğiz.”dedi. Tetirli Köyü İlköğretim Okulunu ziyaret eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, hayırsever iş adamı Osman Demirci ve MÜSİAD başkan ve üyeleri öğrencilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milletvekili Erdoğan anaokulu öğrencileriyle aynı sıralara oturarak resim yaptı. Minik öğrencilerle güzel bir diyalog kuran Erdoğan “Çocuklarımız her şeyin üzerindedir. Onların geleceğini doğru inşa etmek için üzerimize düşenleri yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TETİRLİ KÖYÜNDE BAYRAM VAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin