THE ANATOLİAN HOTEL ONLARI UNUTMADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

THE ANATOLİAN HOTEL ONLARI UNUTMADIThe Anatolian Hotel yöneticileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Gaziantep Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

The Anatolian Hotel Genel Müdürü Galip Gül, Satış Pazarlama Müdürü Ayla Korkmaz, Ön Büro Müdürü Kasım Soyak, Yiyecek ve İçecek Müdürü Mehmet Çığlı’nın katıldığı ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. The Anatolian Hotel yöneticileri ile uzun uzun sohbet eden yaşlılar verilen hediyeler ve ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Zaman zaman hüzünlü anların yaşandığı ziyaretten memnun kalan Huzurevi Müdürü Mehmet Altun, “Böyle anlamlı bir günde huzurevinde yaşayan kadınlarımızı hatırlayan The Anatolian Hotel yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

THE ANATOLİAN HOTEL ONLARI UNUTMADI

The Anatolian Hotel Müdürü Ayla Korkmaz, “ Bugün kadınlar günü ve biz buradayız. Hem büyüklerimizin elini öpmek hem de onların yalnız olmadıklarını ifade etmek için Gaziantep Huzurevini ziyaret etmek istedik. Bende bir kadınım ve yarınımızın garantisi yok. Elbet bir gün hepimiz yaşlanacağız. Lütfen büyüklerimize sahip çıkalım onları ne olursa olsun yalnız bırakmayalım. Biz otel olarak yapabileceğimiz her şeyi onlar için yapmaya hazırız. Onlar için elimizden gelenin en iyisini yapmak bizim görevimiz. Tüm dünya kadınlarının gününü kutluyorum” dedi.

THE ANATOLİAN HOTEL ONLARI UNUTMADI

The Anatolian Hotel yöneticileri tarafından ikramlar eşliğinde yapılan sohbetin ardından Huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
THE ANATOLİAN HOTEL ONLARI UNUTMADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin