TİCARET BORSASINA, EMNİYET’TEN ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TİCARET BORSASINA, EMNİYET’TEN ZİYARETGaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz ve beraberindeki şube müdürleri, Gaziantep Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Şehirde yapılan asayiş çalışmaları hakkında bilgiler veren Oğuz, “Halkıyla bütünleşmiş, daha yaşanabilir ve daha güzel bir Gaziantep için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tiryakioğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  “Gaziantep’te sağlanan huzur ve güvenden dolayı bütün emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz ve beraberindeki Şube Müdürleri, Gaziantep Ticaret Borsasını ziyaret etti. Ziyarette Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Tabur, Yönetim Kuru Başkan Vekili Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Başkan Yardımcıları Selami Memiş, Lütfü Özdemir, Meclis Üyeleri Hakkı Kılıç , Kasım Horoz, Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Koçak, Şahin Batallı, Hızır Arıkök ve Genel Sekreter Medine Erceylan hazır bulundu.

Gaziantep’te bulunan Oda, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sık sık bir araya  gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Emniyet Müdürü Oğuz, bu bağlamda Ticaret Borsasının değerli yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik dedi.

TİCARET BORSASINA, EMNİYET’TEN ZİYARET

Daha güvenilir ve daha yaşanabilir bir şehir için emniyet teşkilatı olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Oğuz,” Üniversitenin yapmış olduğu bir anket var. Bu ankete göre halkımızın genel kanısı, Gaziantep’te polis yerinde ve zamanında müdahaleler yaparak görevini en iyi şekilde yerine getirdiği yönünde. Ayrıca muhtarlarımızla yaptığımız görüşmelerde asayiş konusunda önemli bir sıkıntının olmadığının ifade edilmesi bizim için sevindirici bir gelişme “dedi.

Gaziantep’te polisin başarılı çalışmalarını taktir ederek takip ettiklerini kaydeden Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tiryakioğlu ise,” Kozmopolit bir yapıya sahip olan Gaziantep’te terör ve sokak olaylarının yaşanmamasında polisin etkili çalışmasının büyük bir etken olduğunu düşünüyorum. Şehrimiz diğer illere göre suç oranı ve yaşanan olaylar yönünden çok daha rahat bir konumda. Halkımız polisle ilgili olmayan bir konuda bile polisi arayarak rahatlıkla sıkıntısını dile getirebiliyor. Bu durum, vatandaş- polis ilişkisinin nedenli iyi olduğunun en somut göstergesi. Ayrıca şehir merkezinde uygulanan Toplum Destekli Polis etkinlikleri de bu ilişkiye büyük katkı sağlıyor” dedi.

Öte yandan 10 Nisan Polis Haftası kutlamalarına Gaziantep Ticaret Borsası olarak destek vermek istediklerini kaydeden Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Selami Memiş,  yılın polisini ailesiyle birlikte tatile gönderme önerisinde bulundu.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nün belirleyeceği yılın polisini Gaziantep Ticaret Borsası olarak ailesiyle birlikte yurt dışına tatile gönderebileceklerini ifade eden Memiş, “  Şehrimizde görev yapan polislerimizi daha iyi motive edebilmek için bizlerde 10 Nisan’da kutlanılacak olan Polis haftasına bu şekilde bir katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu. Emniyet Müdürü Oğuz, Ticaret Borsasından böyle bir teklif geldiği taktirde kabul edebileceklerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TİCARET BORSASINA, EMNİYET’TEN ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin