TİCARET BORSASINDA DEĞİŞİM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TİCARET BORSASINDA DEĞİŞİMGaziantep Ticaret Borsası (GTB) üyeleri meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimleri tamamlandı. Seçim sonuçları GTB başkanlığı için Ahmet Tiryakioğlu’nu işaret ederken, yaklaşık 24 yıldır GTB başkanlığını yürüten Ömer Çelik ise “Türkiye’nin her yerinden benim GTB’de olmamam için çalışma yapılıyorsa bu benim başarımdır “ dedi.


Gaziantep Ticaret Borsasında sabah saatlerinde başlayan seçimler belirli dönemlerde gerginliğe sahne olurken GTB başkanı Ömer Çelik ve Başkan Adaylarından Ahmet Tiryakioğlu’nun telkinleri ve sağduyusu ile çok büyük olaylar yaşanmadan sağduyulu bir şekilde sonuçlandı. Özellikle ikili listelerde katılım %99’lara ulaşırken, diğer oda seçimlerinde olduğu gibi Gaziantep Ticaret Borsasında da değişimin olması gözlerden kaçmadı.

TİCARET BORSASINDA DEĞİŞİMBEN BORSAYI GAZİANTEP’TEN YÖNETİRİM

Yaklaşık 24 yıldır Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Başkanlığını yürüten Ömer Çelik, Ticaret Borsasına üye kayıt işlemlerinin yönetmelikleri gereği çok basit olduğunu ve seçim sürecinde karşı gruba ait çeşitli isimlerin üyeliklerini bizzat kendisinin imzaladığını belirterek çeşitli nedenlerden dolayı seçimlerin artık çok önemli olmadığını söyledi. Çelik; “ Seçim sürecinde yaşanan çok ciddi sıkıntılar mevcut. Benim amacım bütün sektörlerin borsada gerçek anlamda temsil edilmesidir. Ben eğer seçim kazanmak isteseydim, karşı grubu ait son zamanlarda yapılan üyeliklerin karşılığında kendimde bir takım üyelikler yapabilirdim. Bizim amacımız gerçek anlamda ticaret yapan firmaların Gaziantep Ticaret Borsasında yer almasıdır. Türkiye’de eğer 3 tane borsacı varsa bunlardan bir tanesi benimdir. Ben Gaziantep Ticaret Borsasını Gaziantep’ten yönetirim.  Eğer bugün Türkiye’nin her yerinden Ömer Çelik’i Gaziantep Ticaret Borsasından uzaklaştırmak için çalışmalar yapılıyorsa bu benim başarımdır. Burası başkalarını tarafından yönetilecek bir kurum değildir, meslek sahipleri tarafından yönetilecek bir kurumdur. Ben vicdanen çok rahatım, seçim sonuçlarına göre başarılı olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.

TİCARET BORSASINDA DEĞİŞİM

Yapılan seçim sonuçlarına göre 1.grupta 145 oyla Kökfıstıklar Gıda, 2.grupta Tiryaki Agro Gıda 43 oyla, 3.grupta Nefis Bulgur 23 oyla, 4.grupta Gaziantep Etkom Gıda 54 oyla, 5.grupta Kanaat Gıda 44 oyla, 6.grupta Zer Yağ 15 oyla, 7.grupta Şekerci Tahir 27 oyla, 8.grupta Tat Makarna 25 oyla, 10.grupta Türkmen Tekstil 26 oyla, 11.grupta Ali Alagöz 104 oyla seçimden galibiyetle çıkan isimler oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TİCARET BORSASINDA DEĞİŞİM

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin