TİM Başkanı İsmail Gülle’den GAİB’e Ziyaret

featured
TİM Başkanı İsmail Gülle’den GAİB’e Ziyaret, Gaziantep, Haberler, Gaziantep, Son Dakika, Gaziantep, Ziyaret
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TİM Başkanı İsmail Gülle’den GAİB’e Ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’ni ziyaret etti. GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya, Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Kaplan, Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz ile TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan’ın hazır bulunduğu ziyarette TİM Başkanı İsmail Gülle başarılarından dolayı bölge ihracatçılarını kutladı.

GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci  gerçekleştirilen görüşmede; bölge ihracatı, Birlik faaliyetleri, yürütülmekte olan Doku Kumaş Tasarım Yarışması ve tekstil sektörü ile ilgili çeşitli bilgiler verdi. Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya Sayın Gülle ile hububat sektörü ve yapımı devam eden Artuklu Üniversitesi GAİB Midyat Sanat ve Tasarım Fakültesi hakkında bilgiler paylaşırken; Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Kaplan, halı sektörü için MEB ve GAÜN ile ortaklaşa sürdürülen eğitim çalışmaları ile sektörel gelişmeleri aktardı. Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz ise sektörün bölgedeki son durumu ve yıl sonu hedefleri hakkında konuştu. TİM Başkanı İsmail Gülle’den GAİB’e Ziyaret

Türkiye’nin, halı ihracatında dünyanın en önemli merkezi haline geldiğini ifade eden TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan da bazı Türki Cumhuriyetlerin Türk mallarına ve özellikle halıya yönelik uyguladığı yüksek vergilerin sıfırlanması konusunda TİM Başkanı Gülle’den destek istedi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinden ve özellikle Gaziantep’ten gerçekleştirilen ihracatın ülke ekonomisine büyük katkılar sağladığını ifade eden TİM Başkanı İsmail Gülle bölge ihracatçılarını kutlayarak 2021 yılı sonunda yeni rekorlar beklediklerini de ifade etti. Gerçekleştirilen görüşme sonrası TİM Başkanı ile GAİB Başkanları Gaziantep sanayisinde öne çıkan fabrikalara ziyaretler gerçektirdiler. TİM Başkanı İsmail Gülle’den GAİB’e Ziyaret

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TİM Başkanı İsmail Gülle’den GAİB’e Ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin