TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Kaplan, “Kenetlenerek Cumhuriyetimizi güçlendirmek zorundayız”

featured
Türkiye’den 235 Milyon 677 Bin Dolarlık Halı İhracatı. Halı Kaplan ekonomi finans haber gaziantep sağlık narkoz
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Milli mücadele ruhuyla kenetlenerek Cumhuriyetimizi güçlendirmek zorundayız”

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, Cumhuriyetin kuruluşunun yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılını coşkuyla kutluyoruz” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde başlatılan Kurtuluş Savaşının zaferle sonuçlanmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Cumhuriyet’in kuruluşunun ilan edildiğini hatırlatan TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, şöyle devam etti:

“Kurtuluş Savaşı’nda canları ve kanları pahasına savaşarak adeta bir kahramanlık destanı yazan ve bu toprakları bizlere vatan olarak bırakan atalarımızı şükran ve minnetle anıyoruz. Her türlü yokluğa ve yoksulluğa rağmen Kurtuluş Savaşını kazanan atalarımızın kurduğu Cumhuriyet bugün dünyada söz sahibi bir ülke haline geldi. Türkiye Cumhuriyetini daha da güçlendirerek gelecek nesillere bırakmak için daha çok çalışmalıyız. Toplum olarak birbirimizi daha çok sevmeli ve birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmeliyiz. Milli mücadele ruhunu yaşatarak Cumhuriyetimizi güçlendirmek zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılını coşku ile kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”

TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Kaplan, "Kenetlenerek Cumhuriyetimizi güçlendirmek zorundayız"
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Kaplan, “Kenetlenerek Cumhuriyetimizi güçlendirmek zorundayız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin