TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADIŞehitkamil Belediyesi ile Disk Bölge Başkanlığı arasında 203 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi için görüşmeler başladı.

Yapılan müteakip oturumda taraflar sözleşmeyi uzlaşarak imzalayacaklarını belirtirken, yapılacak sözleşmenin sorunsuz geçeceği mesajını verdiler. Şehitkamil Belediyesi ile Disk Bölge Başkanlığı arasında 203 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesinin görüşmelerine başlanıldı. Şehitkamil Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleşen görüşmelere Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcıları Lebriz Keçeci Güzelbey, Oktay Yalçın, Disk Gaziantep Şube Başkanı Ali Güdücü, Şube Sekreteri Mehmet Gürer, belediye yetkilileri ile sendika üyeleri katıldı.

Birinci toplantı sonunda 32 madde üzerinde uzlaşma sağlandığı belirtildi. Toplam 94 maddeden oluşan iş sözleşmesinin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor. Her iki başkanda görüşmelerin birinci oturumunda ılımlı mesajlar verdiler. Amaçlarının sorunsuz bir şekilde, karşılıklı uzlaşma içerisinde sözleşmeyi imzalamak olduğuna değinen taraflar işçileri mağdur etmeden, belediyeyi de zora sokmadan sözleşmeyi sonuçlandırmayı amaçladıklarını ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin