TOPLUM LİDERLERİ GELİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOPLUM LİDERLERİ GELİYOR Gaziantep Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Yönetim ve Kariyer Topluluğuna üye öğrenciler ile Gaziantep Rotary Kulübü işbirliğiyle, Atatürk Kültür Merkezinde, “Toplum Liderleri Geliyor” adlı projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

“Toplum Liderleri Geliyor” Komite Başkanı Baran Ölçer, gelecek nesiller olan gençlere çağdaş bir ufuk kazandırmak, toplum lideri olarak sorumluluğu yürütebilmek açısından onlara katkı sağlamayı amaç edindiklerini ifade etti.

DÜNYA GELECEĞİ GENÇLERİN ELİNDE

Ölçer, “Toplum Liderleri Geliyor adlı proje öğrencilerimiz arasından seçilecek gönüllülük esasına göre 100 öğrenciyi kapsayacak. 24 Şubat – 19 Mayıs 2012 tarihleri arasında ufuk geliştirme, vizyon kazandırma, liderlik eğitimi verilmesi planlanmakta” şeklinde konuştu. Dünya geleceğinin gençlerin elinde olduğunu söyleyen “Toplum Liderleri Geliyor” Ana Komite Başkanı Sait Köse, yeryüzünde barış ve iyi niyetin kurulmasına yardımcı olmak, bütün mesleklerde yüksek ahlak standartlarını teşvik etmek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti.

TOPLUM LİDERLERİ GELİYOR

TOPLUM LİDERLERİ GELİYORKöse, “Sizlere proje süresince farklı konuşmacılarla farkındalık katmak için bu projeyi hazırladık. Bu proje eğitim değil, farkındalık çalışmasıdır. Eğitimin ilköğrenimden başladığımız ta ki mesleki öğrenimimizle birlikte olan bir süreç olduğunu biliyoruz. Birtakım eksiklikleri olduğunu düşündüğümüz ya da yeni donanımlar edinmemiz gerektiğine inandığımız konu başlıklarıyla sizlere ufuk geliştirmeyle ilgili toplum liderleri geliyor projemizi uygulama olanağı bulacağız” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TOPLUM LİDERLERİ GELİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin