TTGS Petrol’den öğretmenlere özel indirim

featured
TTGS Petrol’den öğretmenlere özel indirim
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TTGS Petrol’den öğretmenlere özel indirim

TTGS Petrol Grup A.Ş, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel kampanyaya imza attı. TTGS Petrol Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Telefoncu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yüzde 6 oranında indirim kampanyası başlattıklarını duyurdu. Telefoncu, kampanyanın Kasım ayı sonuna kadar süreceğini söyledi.

Gaziantep’te faaliyet gösteren TTGS Petrol Grup A.Ş, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir kampanyaya imza attı. Öğretmenlerin yalnızca bir gün değil, her gün hatırlanması şiarıyla yola çıkan TTGS Petrol Grup A.Ş, Öğretmenlere özel indirim kampanyası başlattı. 22-30 Kasım tarihleri arasında TTGS Petrol İstasyonu’na gelen öğretmenlere, akaryakıt alımlarında yüzde 6 indirim uygulanacak.

Kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulunan TTGS Petrol Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Telefoncu, “TTGS Petrol Grup A.Ş. olarak, Her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü’nde, yolumuza ışık olan öğretmenlerimize özel bir kampanya hazırladık. 22 Kasım tarihinden geçerli olmak üzere Öğretmenlere özel yüzde 6’lık indirim yapacağız. 22-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak olan bu kampanyamızdan tüm öğretmenlerimiz faydalanacak. Bununla birlikte gelecek kuşakların ülkesine faydalı, nitelikli bireyler olarak yetişmesinde emek harcayan tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TTGS Petrol’den öğretmenlere özel indirim

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin