TÜGVA, Iğdır kongresini gerçekleştirdi

featured
TÜGVA, Iğdır kongresini gerçekleştirdi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Iğdır İl Temsilciliği 4. Olağan Kongresi ’ni yaptı, TÜGVA Iğdır İl Temsilciliğine Cemalettin Cantepe yeniden seçildi.

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Iğdır İl Temsilciliği 4. Olağan Kongresi ’ni yapmak için Iğdır ’a geldi. Iğdır Üniversitesi 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu ’nda düzenlenen TÜGVA Iğdır İl Temsilciliği 4. Olağan Kongresi, Kur ’an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı ’nın okunmasıyla başladı.

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, vakıfların kurulduğu 10 yıllık süre içinde büyük işler yaptığını belirterek, “Şu anda 81 il 571 ilçe çalışmasıyla Türkiye ’nin en güçlü ve en büyük gençlik hareketlerinden biri olduk. Biz kültür-sanat faaliyetlerinden sportif aktivitelere kadar birçok hususa temas ediyoruz. Ülkenin gençlerini üstlenmiş, onların sorumluluğunu almış ve onlara faydalı olmak için gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.

Iğdır İl Temsilciliği 4. Olağan Kongresi ’nde, TÜGVA Iğdır İl Temsilciliğine Cemalettin Cantepe yeniden seçildi.

Programa; Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili H. Engin Sarıibrahim, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, TÜGVA üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

TÜGVA, Iğdır kongresini gerçekleştirdi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TÜGVA, Iğdır kongresini gerçekleştirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin