TÜMSİAD ziyaret turuna devam ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜMSİAD ziyaret turuna devam ediyorTüm Sanayici ve İşadamları Derneği  (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi Yönetimi, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Gaziantep Ticaret Borsası’nın  (GTB) yeni yönetimlerini ziyaret etti.

TÜMSİAD Başkanı Cuma Çekici GTO’nun yeni yönetim kadrosuna başarılar dilerken TÜMSİAD olarak her zaman yeni yönetimin yanında olduklarını söyledi.   Eski yönetimin de emeklerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayan Çekici, bu tür görevlerin bir bayrak yarışı bilincinde götürülmesi gerektiğini söyledi.

BARTIK: ‘BİLGİ AKIŞI STK’LARDAN OLACAK’

GTO Başkanı Eyüp Bartık da sivil toplum örgütleriyle her zaman temasta olacaklarını vurgulayarak, bilgi kaynağının ve bilgi akışının sivil toplum örgütlerinden olacağını inandıklarını kaydetti.Eski yönetimin önemli hizmetler verdiğini ifade eden Bartık, bayrağı daha ilerilere taşıyacaklarını söyledi.

TÜMSİAD ziyaret turuna devam ediyor

YENER:  ‘PAYE BEKLEMEDEN HER BİRLİKTE ORTAK HAREKET EDECEĞİZ’

GTO Meclis Başkanı Ali Yener de sivil toplum örgütlerinin projelerine her zaman açık olduklarını belirterek  her kesimden destek beklediklerini ifade etti.Yener, “Paye beklemeden her birlikte ortak hareket edeceğiz” dedi.

GTB’YE ZİYARET

TÜMSİAD yönetimi Gaziantep Ticaret Borsası’nın yeni Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Meclis Başkanı Selami Memiş’i de ziyaret etti.  TÜMSİAD Şube Başkanı Cuma Çekici derneğin şu anda 13 binin üzerinde üye sayısı olduğunu belirterek , “19 yurtdışı 53 yurt içi şubemiz var. 3 yıldır Avrupa KOBİ birinciliği ödülünü alıyoruz. İllerin yanında bazı büyük ilçelerimizde de şubelerimiz var” dedi. GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu da “Büyük bir sorumluluk altında olduğumuzu biliyoruz. Görev süremiz içinde sivil toplum örgütleriyle her zaman irtibat halinde olacağız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TÜMSİAD ziyaret turuna devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin