TÜRK BAYRAĞINA ÇİRKİN SALDIRI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜRK BAYRAĞINA ÇİRKİN SALDIRI“APO VE KÜRDİSTAN SLOGANLARI ATARAK BAYRAĞIMIZI İNDİRMEK İSTEDİLER”

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısı ile Gar Meydanında düzenlenen etkinlikler kapsamında meydana gelen CHP arabasında ki Türk Bayrağını indirmek isteyen gruplara tepki gösteren CHP’den basın açıklaması geldi.

“1 Mayıs İşçi Ve Emekçi bayramına gençlik kollarımız ve il örgütümüzle beraber coşkulu bir şekilde katıldık. Alana marşlarla şiirlerle girdik” sözleri ile açıklamasına başlayan CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Durdu açıklamasına şöyle devam etti;

Tertip komitesinin CHP’yi sahnenin yan tarafına doğru almak istemesi bizlere karşı önyargının en bariz göstergesiydi. Ülkenin kuruluşunda ve kurtuluşunda yer alan CHP felsefesini taşıyan gençler bağımsızlığımızın ve bütünlüğümüzün simgesi Türk bayrağımızı gururla dalgalandırdı. Bunu hazmedemeyen sosyalizm adı altına kendini gizlemiş ırkçı ve faşist gruplar bayrağımıza ve arkadaşlarımıza saldırdılar. Yoğun bir biçimde şişe, sopa ve hatta kaldırım taşlarına   maruz kalan arkadaşlar buna rağmen Türk bayrağına sahip çıkmış. Bu ülkenin bayrağını hazmedemeyenlere karşı en onurlu mücadelelerini vermişlerdir.

TÜRK BAYRAĞINA ÇİRKİN SALDIRI

BAYRAĞA SALDIRI KARŞISINDA POLİS SEYİRCİ KALMIŞTIR

Bir yanda bu olaylar yaşanırken maalesef Türk Polisi bayrağa saldıranlara, Apo ve Kürdistan sloganı atanlara müdahale etme gereği duymamışlardır. Ülkemizde sözde açılım süreci devam ederken bu tür olayların yaşanmasını manidar buluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şanlı Türk Bayrağı’nı bayrağı hazmedemeyenlerin şımarıklığını AKP’nin politikalarının bir sonucu olarak görüyoruz.

Bizler CHP’li gençler olarak görevimizi Bursa Nutku’ndan ve Gençliğe Hitabeden alıyoruz. Bir tek kişi kalsak bile onurlu mücadelemize devam edeceğiz. Saldırıya uğrayan bu ülkenin birliğini, beraberliğini savunan bütün dostlara geçmiş olsun diyoruz. Bayrağa saldıran, bayrağı hazmedemeyenleri de şiddetle kınıyoruz. Saldırı CHP seçim aracına değil Türk Bayrağınadır. Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz…

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TÜRK BAYRAĞINA ÇİRKİN SALDIRI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin