Türk ve Fransız Basınında “ANTEP SAVUNMASI” sergisi açılıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk ve Fransız Basınında “ANTEP SAVUNMASI” sergisi açılıyor 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 100’üncü Yılı etkinlikleri kapsamında “Türk ve Fransız Basınında Antep Savunması Sergisi” düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Cumhurbaşkanlığı himayelerine alınan Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 100’üncü yıl kutlamaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi Ferit Bey Sergi Salonu’nda 09 Kasım Salı Günü “Türk ve Fransız Basınında Antep Savunması Sergisi” nin açılışı yapılacak. Sergide 1919-1921 yılları arasında Antep Savunması’nın çatışmalarının yaşandığı günlerde Türk ve Fransız gazetelerine yansıyan özel haberler, araştırmacılar ve sanatseverlerle buluşturulacak.

Türk basınında Antep halkının verdiği destansı mücadele ile Anadolu’nun bu mücadeleye bakışı ve desteği, Fransız basınında ise haksız işgalin yansımalarının yer alacağı, Tarihçi Murat Dağ ve İsmail Hakkı Üzüm tarafından hazırlanan sergi, 20 Aralık’a kadar ziyarete açık kalacak. Gaziantep Sağlık

Türk ve Fransız Basınında "ANTEP SAVUNMASI" sergisi açılıyor

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türk ve Fransız Basınında “ANTEP SAVUNMASI” sergisi açılıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin