Türkiye Barolar Birliği Avukatlar Günü’nde Ata’nın huzuruna çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Biz; hukuk devleti, insan hakları ve demokrasinin yılmaz bekçileri avukatlar olarak huzurunuzda bir kez daha söz veriyoruz:

 Gençliğe Hitabe elimizde, inancımız, sevgimiz ve saygımız yüreğimizde, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü ve adalet için sonsuza dek mücadelemiz sürecektir.”

Türkiye Barolar Birliği Başkanı, Yönetim ve Disiplin Kurulu üyeleri, TBB önceki başkanları, Ankara Barosu Başkanı ile çok sayıda avukat, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.

TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun Büyük Önder Atatürk’ün mozolesine çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunan heyet, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Türkiye Barolar Birliği Avukatlar Günü'nde Ata'nın huzuruna çıktı

Feyzioğlu, Anıtkabir Şeref Defterine şunları kaydetti: 

Aziz Atatürk,

 Varlığının, birliğinin, dirliğinin temellerinin Cumhuriyet’le atıldığını bilen TÜRK MİLLETİ, yaşadığı her türlü olumsuzluğu yine Cumhuriyet ilke ve devrimlerinin ışığında yürüyerek aşacaktır.

 Biz; hukuk devleti, insan hakları ve demokrasinin yılmaz bekçileri avukatlar olarak huzurunuzda bir kez daha söz veriyoruz:

 Gençliğe Hitabe elimizde, inancımız, sevgimiz ve saygımız yüreğimizde, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü ve adalet için sonsuza dek mücadelemiz sürecektir.

 Şükranlarımızla.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türkiye Barolar Birliği Avukatlar Günü’nde Ata’nın huzuruna çıktı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin