Türkiye plastik firmaları PAGDER ile RosUpack 2014’teydi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye plastik firmaları PAGDER ile RosUpack 2014’teydi!PAGDER-AKMİB öncülüğünde Rusya’nın en önemli ambalaj ve paketleme fuarı

RosUpack 2014’e katılan Türk firmaları, Türkiye’nin ihracatını ve ambalaj pazarındaki etkinliğini artıracak ikili görüşmeler gerçekleştirerek, önemli bağlantılar kurdular.

Türkiye’yi dünya plastik pazarının önde gelen üretim ve tedarik merkezlerinden birisi yapmak vizyonuyla uluslararası faaliyetlerini sürdüren Plastik Sanayicileri Derneği PAGDER, Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği AKMİB işbirliğiyle, Rusya’nın en önemli Ambalaj Endüstrisi ve Paketleme Makina Fuarı RosUpack’a milli katılım sağladı. 20 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği fuarda Türk firmaları, son teknoloji ürünleri ile dikkat çekti ve önemli ikili bağlantılar kurdu.

Türk plastik firmalarının dünya pazarındaki etkinliklerini artırma hedefiyle yürütülen çalışmalara öncülük eden PAGDER, AKMİB işbirliğiyle RosUpack 2014 Fuarı’na Türkiye katılımını organize etti. 17-20 Haziran tarihleri arasında Rusya’nın Moskova kentinde gerçekleşen ve 38 ülkeden 700 firmanın kendilerini tanıttığı fuarda, Türkiye’den 10 firma ile ulusal katılım sağlandı.

Moskova Ticaret Müşaviri Sinan Çetin, AKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş, AKMİB Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Güven ve AKIB Genel Sekreter Yardımcısı Ümit Sarı’nın da Türk firma ve ziyaretçiler ile birlikte incelemelerde bulunduğu fuarda, 26 Türk firması stant açtı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türkiye plastik firmaları PAGDER ile RosUpack 2014’teydi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin