U-20 DÜNYA KUPASI İÇİN SIKI DENETİM UYGULANIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

U-20 DÜNYA KUPASI İÇİN SIKI DENETİM UYGULANIYORFİFA tarafından organize edilen ve 2013 yılında Kamil Ocak stadyumunda oynanacak olan U–20 Dünya kupası maçları nedeniyle denetimler devam ediyor.

Yaklaşık üç ay önce FİFA yetkilileri tarafından incelenen Kamil Ocak Stadyumunda yapılması gereken değişiklikler Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğüne rapor halinde bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğüne bağlı dört kişilik heyet dün Kamil Ocak Stadyumuna gelerek hem incelemede bulundular, hem de plan değişikliğini il müdürü Yahya Şahan’a sundular.

Kamil Ocak Stadyumunda ki değişikliklerin kısa sürede yapılması gerektiğini belirten heyet, gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra FİFA yetkililerinin tekrar Kemil Ocak Stadyumunun son halinin gördükten sonra U – 20 Dünya Kupası finalleri için karar vereceğini bildirdiler.

U-20 DÜNYA KUPASI İÇİN SIKI DENETİM UYGULANIYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğüne bağlı dört kişilik heyet il müdürü Yahya Şahan’ı ziyaret ettikten sonra Kayseri Kadir Has Stadyumunu incelemek üzere yola çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
U-20 DÜNYA KUPASI İÇİN SIKI DENETİM UYGULANIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin