Uğur İnşaat yetkililerine operasyon

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünce Uğur İnşaat yetkililerine operasyon düzenlendi. 1 kişi tutuklandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

“Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nce; FETÖ/PDY üyeliği, terör örgütüne finans sağlamak ve Nitelikli Dolandırıcılık suçlarından işlem yapılan Uğur İhracat İthalat İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş ve UG Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş Şirketlerinin yetkililerine ve çalışanlarına yönelik İlimizde ve İstanbul’da eş zamanlı operasyonlar yapılmıştır.

Uğur İhracat İthalat İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş ortaklarından (M.C.U) isimli şahsın oğlu ve UG Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş şirketinin yetkilisi  şüpheli (A.U) ile şirket çalışanlarından şüpheliler (H.A), (A.D) ve (M.E) isimli şahıslar ilimizde,

Uğur İhracat İthalat İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş şirketi ortaklarından (M.İ.) isimli şahsın damadı ve ASSE Madencilik İnşaat Taşımacılık Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi yetkilisi şüpheli (E.Ö) İstanbul ilinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Adli makamlara sevk edilen şirket çalışanları (H.A), (A.D) ve (M.E) adlı şüpheliler adli kontrol kaydı ile serbest kalmıştır.

UG Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş yetkililerinden (A.U) ve ASSE Madencilik İnşaat Taşımacılık Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketinin yetkilisi şüpheli (E.Ö) tutuklanmışlardır” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Uğur İnşaat yetkililerine operasyon

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin