UĞUR YÜCEL VE BEREN SAAT SANKO PARK’TA HAYRANLARI İLE BULUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UĞUR YÜCEL VE BEREN SAAT SANKO PARK’TA HAYRANLARI İLE BULUŞTUUğur Yücel ve Beren Saat, “Benim Dünyam” filminin galası için geldiği “Gaziantep’in ferah yaşam alanı” Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde hayranları ile buluştu, Avşar Sinemalarında film izledi.

Sanko Park ana atriumda hayranları ile buluşan sanatçılar, sohbet ettiler, basınla söyleşi yaptılar. Uğur Yücel ve Beren Saat, ziyaretçilerden yoğun bir ilgi görürken, filmin 2 milyon izleyiciye ulaşmasını beklediklerini söylediler.

BENİM DÜNYAM

25 Ekim 2013 tarihinde vizyona giren ve doğuştan kör, sağır ve dilsiz bir kız olan Ela’nın hayatını konu alan Beren Saat’in son filmi Benim Dünyam, Ela ile hocası Mahir arasındaki çok özel bir ilişkiyi konu ediniyor. Beren Saat, bu rolü için yardım ve eğitim almış.

UĞUR YÜCEL VE BEREN SAAT SANKO PARK’TA HAYRANLARI İLE BULUŞTUBenim Dünyam; izleyenler tarafından bir hayli beğenilen ve duygusal anların yaşandığı, Uğur Yücel’in harikulade bir oyunculuk performansı sergilediği, özellikle Ela ile Mahir hocanın arasında geçen ve çoğu insan için imkansız olan, ancak onların başarı yolunda adım adım ilerlediği bir film.

Perde açtığı günden beri büyük ilgi ile izlenen Benim Dünyam filminde verilen karanlıkta en fazla kaç dakika, kaç saat yaşarsınız mesajı dikkatleri çekiyor.

SANKO PARK

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park’ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros,  İpekyol,  Defacto, Mango, Koton, Flo, Stefanel ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
UĞUR YÜCEL VE BEREN SAAT SANKO PARK’TA HAYRANLARI İLE BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin