Ülseratif Kolit Nedeniyle Hayatı Kabusa Döndü!

featured
Ülseratif Kolit Nedeniyle Hayatı Kabusa Döndü!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülseratif Kolit Nedeniyle Hayatı Kabusa Döndü!

Mardin Dargeçit’te yaşayan 26 yaşındaki Hacer Taş, geçen yıl Mayıs ayında kanlı ishal, karın ağrısı ve krampları, kilo kaybı ve günde yaklaşık 40 kez tuvalete çıkma şikayetleriyle uzun süre mücadele etti. Bu süre zarfında yaklaşık 20 kilogram kilo kaybeden Hacer Taş, Medical Park Gaziantep Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Koruk’a tavsiye üzerine gelerek başvurdu. Kolonoskopi işlemi sonrasında kalın bağırsağın büyük bir kısmına yayılmış olan Ülseratif Kolit (Pankolit) tanısı ile tedavisi gerçekleştirildi. Tedavi öncesinde bağışıklığı oldukça zayıflamış olan Hacer Hanım, Pankolit tedavisi ile birlikte nadiren görülen ve zor tedavi edilen CMV (Sitomegalovirus)) enfeksiyonu tanısı konularak aynı anda tedavi edildi. Yemek borusunda da yaralar olan Hacer Taş, Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Koruk’un gerçekleştirdiği başarılı tedavi ile sağlığına kavuştu. Hacer Hanım Prof. Dr. Koruk’un ilgisinden ve profesyonel yaklaşımından çok memnun olduğu ifade etti. Medical Park Gaziantepin hemşirelerinden yardımcı personeline kadar oldukça memnun olduğunu belirten Hacer Hanım böyle zor bir hastalığı yendiği için herkesin gönül rahatlığı ile bu hastaneye başvurabileceğini belirtti.

Ülseratif Kolit Nedeniyle Hayatı Kabusa Döndü!

 Dargeçit’te yaşayan 26 yaşındaki Hacer Taş, geçen yıl Mayıs ayında kanlı ishal, karın ağrısı ve krampları, kilo kaybı ve günde yaklaşık 40 kez tuvalete çıkma şikayetleriyle uzun süre mücadele etti. Bu süre zarfında yaklaşık 20 kilogram kilo kaybeden Hacer Taş, Medical Park Gaziantep Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Koruk’a tavsiye üzerine gelerek başvurdu. Kolonoskopi işlemi sonrasında kalın bağırsağın büyük bir kısmına yayılmış olan Ülseratif Kolit (Pankolit) tanısı ile tedavisi gerçekleştirildi. Tedavi öncesinde bağışıklığı oldukça zayıflamış olan Hacer Hanım, Pankolit tedavisi ile birlikte nadiren görülen ve zor tedavi edilen CMV ( enfeksiyonu tanısı konularak aynı anda tedavi edildi. Yemek borusunda da yaralar olan Hacer Taş, Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Koruk’un gerçekleştirdiği başarılı tedavi ile sağlığına kavuştu. Hacer Hanım Prof. Dr. Koruk’un ilgisinden ve profesyonel yaklaşımından çok memnun olduğu ifade etti.’in hemşirelerinden yardımcı personeline kadar oldukça memnun olduğunu belirten Hacer Hanım böyle zor bir hastalığı yendiği için herkesin gönül rahatlığı ile bu hastaneye başvurabileceğini belirtti.

Ülseratif Kolit Nedeniyle Hayatı Kabusa Döndü!

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ülseratif Kolit Nedeniyle Hayatı Kabusa Döndü!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin