ULUDAĞ İŞKUR’U ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ULUDAĞ İŞKUR’U ZİYARET ETTİGaziantep İslahiye Belediye Başkanı Melike Uludağ Gaziantep İŞKUR İl Müdürü Sıraç Ekin’i makamında ziyaret etti.

İslahiye Belediye Başkanı Melike Uludağ İŞKUR’un desteği ile yıl içerisinde yapılan kursların ilçe sakinlerine çok büyük katkı sağladığını belirterek İŞKUR ailesine katkılarından dolayı teşekkür etti. “İlmek İlme Anadolu” kilim dokuma kursunda birçok kadın istihdamının sağlandığının altını çizen Uludağ, “Meslek edindirme kursları ilçe halkımıza büyük katkı sağladığı gibi ev hanımlarına iş imkânı sağladı. Unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarımız bu tür kurslar sayesinde yeniden canlanıyor. Önümüzde ki yılda İŞKUR Müdürümüz Sıraç Ekin’in katkılarıyla umarız daha başarılı projelere imza atarız. Ben katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İŞKUR İl Müdürü Sıraç Ekin Uludağ’ın nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ekin, “İŞKUR olarak bugüne kadar Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birimlerde, Özel Eğitim Kurumlarında, Üniversitelerde, İş yerlerinde, Kamu Kurumlarında ve Derneklerde çeşitli kurslar açtık. İhtiyaç duyulan meslekler ve çalışma oranı bakımından imalat, toptan ve perakende ticareti, inşaat, ulaştırma gibi hizmetler için ciddi kalifiye eleman ihtiyacı talepleri bize gelmektedir. Kurslarımız genellikle nitelik gerektiren satış elemanlığı, nitelikli tarım elemanlığı, sanatkârlar ile ilgili kurslar, yönetici asistanlığı, halı ve tekstil sektörüne yönelik oldu. Bu kapsamda İslahiye Belediyemizle de halıcılık kursu açtık. Kurs bitiminde birçok genç meslek edindi ve istihdam imkânı buldu” diyerek yeni kursların önümüzdeki dönemde devam edeceğini belirtti.

Ekin, Uludağ’a İŞKUR Genel Müdürlüğünün Türkiye genelinde yapmış olduğu çalışmaların ve haberlerin yer aldığı “İSTİHDAM” dergisini hediye etti.

ULUDAĞ İŞKUR’U ZİYARET ETTİ
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ULUDAĞ İŞKUR’U ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin