Uluslararası Milli Beka Hareketi Gaziantep Şubesi Açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Milli Beka Hareketi Gaziantep Şubesi Açıldı

Uluslararası Milli Beka Hareketi Gaziantep Şube Başkanlığı binası Genel Başkan Murat Şahin’in katılımıyla açıldı.

Uluslararası Milli Beka Hareketi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Kara ve yönetimi Gaziantep Uluslararası Milli Beka Hareketi şubesinin açılışına katılan üyelere teşekkür ederek Genel Başkan Murat Şahin’i projelerle ilgili bilgilendirdi.

Açılış törenine katılan Uluslararası Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin konuşmasında: “Milli Beka Hareketi Devlet Ebed Müddet çizgisinde devlet ve güvenlik güçlerinin yanında iki koca reisin emrinde Cumhur İttifakının yılmaz destekçileri olarak Şahadete yürüyen bir harekettir” dedi. Gaziantep Haber

Şahin Konuşmasını: Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da ülkemizin beka sorunu olacaktır ve yine her zaman olduğu gibi devletin bekası için canlarını seve seve verecek olan sayısız milli neferler de olacaktır. Bizler bu ülkenin birlik ve beraberliği için yola çıkmış gönüllü bir orduyuz. Devletin bize ihtiyacı yoktur ancak bizim devlete ihtiyacımızın olduğunun bilincindeyiz. Milli Beka 14, Ülke başkanlığı 79 il ve 225 ilçe başkanlığı ile ve milyonlarca üyesi ile meydanlardadır. Milli Beka Hareketi olarak devletimizin tüm kurumlarının bir numaralı destekçisi olduğumuzu tüm devlet büyüklerimize arz ederiz. Kıymetli devlet büyüklerimiz, dik duruşunuzdan dirayetinizden asla taviz vermeyin. Aziz Türk Milleti dün olduğu gibi bugünde dualarla dimdik ayaktadır ve ayakta kalacaktır. Allah milletimizi, devletimizi ve devlet başkanımızı var etsin” diyerek sürdürdü.

“TÜRK KÜRT KARDEŞTİR, NİFAK TOHUMLARI EKENLER HAİNDİR”

Şahin: Türk ve  Kürt kardeştir. Kürt ve Türk’ün arasına nifak sokanda kalleş oğlu kalleştir, haindir. Cennet mekan başbuğumuz Alparslan Türkeş “Türk ve Kürt kardeştir. Biz Kürtler kadar Kürdüz, Kürtlerde bizim kadar Türktür” derlerdi. Ülkemiz şu an için büyük bir pusu ile kuşatmayla karşı karşıyadır.
Şu an da karşımızda ki zillet bloğu her geçen gün büyümek süratiyle sayın Erdoğan’ın ve Bahçeli’nin kurmuş olduğu bu güzel diyarların milli mücadele topraklarının o kahramanlık ruhunu ayağa kaldırdığı cumhur ittifakına saldırı yapmaktadır. Dün sosyal medyalarda ve basın toplantılarında iki sene uzatılmak istenen tezkereye hayır oyu vereceğiz diyen bir ana muhalefet ile karşı karşıyayız.
Kıymetli Gaziantepli hemşerilerim bu topraklar ve Türkiye Cumhuriyetinin her bir karış toprağı şehitlerle ve gazilerle yoğurulmuş kutlu topraklardır.

Milli mücadele döneminde eli yaralanmasına rağmen doktorun elini uyuşturması için yapacağı iğneyi kabul etmiyor. O iğneyi daha ağır yaralı Mehmetçiğimize yap. Biz böyle bir neslin torunlarıyız. Bu neslimizin bize emanet ettiği bu kutlu sancağa saldırı yapanlara sancağı yere düşürenlere fırsat vermeyin. Dokuz on yaşındaki anaların bağrından kopararak dağlara kaçıran vatanımıza ve milletimize düşman eden bir örgüttür. Bu örgütü başından sonuna kadar her bir alçağa vatana millete hakaret etmektedir. Bunlara karşı aman tanımayacak,  Gaziantep’in yiğitleri buradadır.
Türkiye’nin aslanları buradadır” dedi.

Uluslararası Milli Beka Hareketi Gaziantep Şubesi Açıldı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hedefimiz gençlere süper güçlü bir Türkiye bırakmak, manevi değerlere, emanete sahip çıkmak, İslama karşı savaşıyoruz diyenlerin karşısında durmak ve vatana ihanet edenlerle mücadele etmektir. Hizmet üstüne hizmet yapanların arkasında durmak bu vatanın her karışına sahip çıkmak boynumuzun borcudur ifadeleriyle gençlere seslenen Başkan Şahin:

“MİLLİ MÜCADELENİN GAZİANTEP’İN TOPRAKLARINDAYIZ”

Cumhur ittifakını savunmak, sayın Erdoğan’ın yolundan ayrılmamak bir siyasi görüş değildir. Milli ve  manevi bir duruştur. İşte milli mücadele topraklarındayız. Burada 88 yıl önce cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gözlerinden öptüğü Gaziantep’i değil Türkiye’yi kurtaran Gaziantep’teyiz.

Büyük Türkiye güçlü Türkiye’nin ayak seslerine şeref kalkışına sahip çıkın. Elhamdülillah Türkiye Cumhuriyeti devleti emin ellerdedir. Çünkü devletimizin tepesinde en tepesinde çelikten iradeye sahip bir lider vardır. Bu liderin önünde arkasında ve yanında ve aynı saflarda ve de aynı duygularla durmak asil vatan vazifesidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emaneti al kanlı al bayrağımıza sahip çık GAZİANTEP!” diyerek açılış kurdelesini kesti.

Açılış töreninin ardından toplu hatıra fotoğrafı çektiren Genel Başkan Murat Şahin vatandaşlarla sohbet edip fikir alışverişinde bulundu. Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Uluslararası Milli Beka Hareketi Gaziantep Şubesi Açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin