Ümit Özdağ, “İYİ Parti Gaziantep’te siyaset değil, ticaret yapmıştır”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümit Özdağ, “İYİ Parti Gaziantep’te siyaset değil, ticaret yapmıştır”

Zafer Partisi Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Ümit Özdağ, Gaziantep basınıyla buluştuğu kahvaltı programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Ümit Özdağ, Gaziantepli olması ve Türkiye’nin en ağır sorunu olan Suriyeli meselesini en ağır hisseden şehrin Gaziantep olması nedeniyle Gaziantep’ten milletvekili adayı olduğunu söyledi.

Özdağ; Gaziantep’in işgal altında olduğunu, Ak Partinin hedefinin siyasi ümmet oluşturmak olduğunu, İYİ Partiden ayrılma nedenleri ile İYİ Parti Gaziantep 1.sıra Milletvekili Adayı Mehmet Mustafa Gürban ve MHP 1.sıra Milletvekili Adayı Sermet Atay hakkında açıklamalarda bulundu.

Özdağ’ın açıklamasından satır başları:

“GAZİANTEP İŞGAL ALTINDA OLDUĞU İÇİN BURADAN ADAY OLDUM”

Ümit Özdağ; 2015 yılı milletvekili seçimlerinde Gaziantep’ten milletvekili adayı iken tek bir sloganla çalıştım. Beş yüz bin Suriyeli gidecek, beş yüz bin turist gelecek demiştim. O zaman bu sayı beş yüz bin iken şu anda sekiz yüz binleri geçmiş durumda. Bu sayının hatta şu anda 1.561 bin olduğu Gaziantep basını tarafından dile getiriliyor. Gaziantep işgal altında olduğu için ben Gaziantep Milletvekili adayı oldum. Gaziantep, göçmenistan olmasın diye buradan adayım. İkinci kez Gazi olmak zorunda kalmayalım diye Gaziantep’ten adayım. Anadolu da ki 13 milyon sığınmacıyı nasıl göndereceksek Gaziantep’te de 1 yıl içinde hiçbir Suriyeli kalmayacak.

“AK PARTİ’NİN HEDEFİ SİYASİ ÜMMET OLUŞTURMAKTIR”

Zafer Partisi Genel Başkanı olarak ben Gazianteplilere bir söz verebilirim. Zafer Partisi haricinde hiç kimse bunları geri gönderemez. Ak Parti bu sığınmacıları getirdi, bunlara vatandaşlık verdi. Burada ki amaç siyasi ümmet oluşturmaktır. Bunları oy deposu olarak görüyor. Böylece Türk Milletini siyasi bir ümmete dönüştürme macerası içerisinde. CHP’de söylemlerinde Göç Bakanlığı kuracağını söyleyerek Ak Partinin yaptığı şeyleri kendilerinin de yapacağını deklere etmiş oldu. Ne zamanki Zafer Partisi kuruldu, Suriyelileri yollayacağını söyledi, CHP’de gönüllü olanları iki yıl içinde geri göndereceğini söyledi. Gönüllü hiç kimsenin gitmeyeceğini hepimizi biliyoruz, gönüllü yollayacağım demek yollamayacağız demektir aslında.

“MERAL AKŞENER FETÖCÜLERİ TEŞVİK ETTİĞİ İÇİN İYİ PARTİDEN AYRILDIM”

İyi Parti’den ayrılmamın nedenlerinden bir tanesi partiye fetöcülerin yerleştirilmesinin Meral Akşener tarafından teşvik edilmesidir. Bu konuda ne kadar haklı olduğum; İdris Naim Şahin’in Ordu’dan aday gösterilmesi, Elazığ’dan yine bir fetö övücünün aday gösterilmesiyle ortaya çıkmıştır. Ben Türk halkına hiçbir zaman yalan söylemedim. Bu bir devlet güvenliği konusudur, siyaset falan değildir. Ayrıca Meral Akşener, sürekli ısrar etmeme rağmen sığınmacılar konusunu gündeme getirmekten imtina etmiştir.

“BENİ; ERDAL SARIZEYBEK’İN İYİ PARTİDEN İSTİFA GEREKÇESİNİ AÇIKLAMAK ZORUNDA BIRAKMASINLAR”

Ben ayrıldıktan sonra Zafer Partisini Orta Çağ kafalı olmakla suçladı. Sığınmacıların büyük bir kısmının evlendiğini, buraya yerleştiğini, çoğunun geri gönderilemeyeceğini söyledi. Oğlunun 3 şehirde Suriyelilere iş kurma dersleri verdiği anlattı. Erdal Sarızeybek’in İyi Partiden istifa gerekçesine açıklamak mecburiyetinde bırakmasınlar. Millet ittifakının sığınmacılara vatanlarına geri göndermek gibi bir politikası yoktur. Bunun anlamı da Türkiye’nin işgalini, Türkiye’nin göçmenistan olmasını kabul etmektir.

“SIĞINMACI SORUNU ÇÖZÜLMEDEN TÜRKİYE’NİN DİĞER SORUNLARI ÇÖZÜLEMEZ”

Zafer Partisinin göçmen politikası haricinde bir çok programı var tabi ki. Cumhuriyeti yeniden kuracak kadar zengin bir programımız var. Ekonomik alanda bölgesel çok önemli programlarımız var. Ancak gerçekçi olalım ki, iyi bir yüzücünün bacağına onar kilo demir bağlarsanız bunun yüzmesi mümkün değil. Adamın bacağına onar kilo demir bağlamışsın ondan sonra adama diyorsun ki; sen serbest mi yüzeceksin, kurbağalama mı yüzeceksin. Adam size yüzemeyeceğini söyler. Bu iş te böyledir. Bu sorunu çözmeden diğer hiçbir sorunu Türkiye’nin çözme şansı yoktur. Sokak köpekleri de dahil olmak üzere Türkiye’nin bütün sorunlu alanlarına ilişkin çözüm önerilerimiz var.

“13 MİLYON SIĞINMACININ OLDUĞU ÜLKEDE ZAFER PARTİSİNİN BARAJ SORUNU YOKTUR”

Biz Zafer Partisini kurarken dediler ki, Türkiye’de 104 tane parti var, bir partiye daha ihtiyaç yok dediler. Zafer Partisi olarak 21 ayda Türk siyasetini yeniden formatladık. Demek ki Zafer Partisine ihtiyaç varmış. Şimdi sığınmacı konusunu gündeme getirmeyen, konuşmayan partilerin hepsi mahcup bir şekilde bizde sığınmacıları göndereceğiz diyor. Recep Tayyip Erdoğan bile göndermeyiz noktasından geri adım attı. Bize teşkilatlanamazsınız dediler teşkilatlandık. Seçime giremez dediler ittifak olarak giriyoruz, hatta bizim bünyemizde dört farklı parti giriyor. Ellerinde hiçbir şey kalmadı oyları bölüyorsunuz dediler. Oylar size tapulu mu kardeşim. Biz her partiden oy alıyoruz. Bir ülkede on üç milyon sığınmacı var ve seçmenin yüzde doksanı sığınmacılar gitsin diyorsa Zafer Partisinin o ülkede baraj sorunu falan yoktur. Gençleri görüyorsunuz, gençlerle birlikte güçlü bir şekilde barajları dağıtıp geliyoruz. Türk gençliği içinde biz birinci partiyiz. Türk gençliği anne, baba, dedesini ikna ediyor. Hatay’dan geliyorum, Hatay gözümün içine baka baka Zafer Partisi diyor. Göreceksiniz Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, İstanbul ve Türkiye’nin birçok ilinde Zafer Partisi oy patlaması yapacaktır.

“BEN HÜDA PAR İLE OY İSTEMEYE ÇIKMAM ANCAK SERMET ATAY ÇIKIYOR, GEL ÜLKÜCÜLÜĞÜMÜZÜ YARIŞTIRALIM”

Şimdi Gaziantep’te ki iyi partililer burada bir adayları var, ona mı verecekler yoksa bana mı? MHP’liler Gaziantep 1.sıra adayına mı oy verecekler yoksa milliyetçi, ülkücü olan Ümit Özdağ’a mı oy verecekler. Gelin ülkücülüğümüz yarıştıralım. Ben HÜDA PAR ile oy istemeye çıkmam ancak Sermet Atay çıkıyor.

“İYİ PARTİ GAZİANTEP 1.SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI SATILMIŞ, SİYASET DEĞİL TİCARET YAPILMIŞTIR”

İYİ Parti genel merkezi Gaziantep’te siyaset değil ticaret yapmıştır. İyi Parti Gaziantep 1.sıranın gayet net bir şekilde satıldığı anlaşılmıştır. Ortada dolaşan rakamları duyunca benim dudağım uçukladı. Gaziantep’te, İYİ Partili vatanseverlerin emeğini, ülkücülerin emeğini kaça sattınız. Bu adam bir gün dahi İYİ Partinin önünden geçmemiş. Bütün vatansever, milliyetçi iyi partililer bu adamın aday gösterilmesine karşı. İYİ Parti yönetimi karşı tutanak tutmuş buna rağmen Meral Akşener, hepiniz gitseniz de ben bu adamı aday gösteriyorum demiş. Bu adamın Türk Milliyetçiliği ile bir ilgisi yok, borsa spekülatörü olduğuna ilişkin ağır iddialar var, aday olduğu günden beri Türkiye’de borsa konusunda çalışanlar bana bu adamın dosyasını vereceğini söylüyorlar. Bu dosyaların hepsini alacağım ve yayınlayacağım. Twiter’da insanların karısı ve kızıyla ilgili yazmış olduklarını insan utanarak izliyor. Meral hanım, böyle bir şahsı, böyle açıkça küfür eden bir adamı İYİ Parti milletvekili olmaya yakıştırıyormusunuz?

“ALLAH SENİN BELANI VERSİN, İNŞALLAH ŞEHİTLERİN KANINDA BOĞULURSUN”

Ben siyasal olarak böyle gevşek birisini görmedim. İçişleri Bakanlığını HDP’ye veririz diyor. Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk ve Türk Milliyetçilerinden korkmakta haklı bence. Gitsin HDP’lilerin koltuğunun altında dolaşsın. İYİ Partili vatanseverlerin hiç birisi de herhalde HDP’ye bakanlık verilmesini istemez. Eli kanlı bir partiye İçişleri Bakanlığını verelim demek şuursuzluktur. Binlerce şehit, onbinlerce gazi verilmiş jandarma ve polisin bağlı olduğu bir bakanlığın HDP’ye verilmesini istemek utanmazlıktır. Allah senin belanı versin, inşallah şehitlerin kanında boğulursun.

“HDP VE HÜDA PAR’A TESLİM OLMAYA GEREK YOK. ATA İTTİFAKINI DESTEKLEYİN”

Cumhur İttifakı HÜDA PAR ile Millet İttifakı ise HDP ile birliktedir. Evet, artık AK Parti hükümeti  aşılmalıdır. Recep Tayyip Erdoğan artık Türkiye için ulusal güvenlik sorunu haline gelmiştir. Türkiye’ye verecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Ancak HDP ile işbirliğine gerek yoktur. HÜDA PAR’a teslim olmaya ihtiyaç yoktur. Biz Türk milliyetçilerinin, Atatürkçülerin, vatanseverlerin birlikteliği ile Erdoğan’ın aşılması gerektiğini düşünüyoruz. Bundan dolayı da bütün vatanseverlere sesleniyoruz. Anayasanın ilk dört maddesini değiştirmeyeceğiz. En büyük milli güvenlik sorunu olan FETÖ ile mücadele etmeye devam edeceğiz. PKK ve YPG ile mücadele edeceğiz. Sığınmacıları bir sene içerisinde vatanlarına yollayacağız. Tarikat ve cemaatleri devletten çıkaracağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün altı oku ile Başbuğ’un dokuz ışığını barındıran tek partiyiz. Bu nedenle oylarınız saçma sapan listelere bölmeyin, gelin vatanseverlerin olduğu ATA ittifakı listelerini destekleyin. Fetöcüleri meclise grup olarak sokmayın.

“ÇOCUKLARINIZI BİR İÇ SAVAŞTA KAYBEDEBİLİRSİNİZ”

Sığınmacılar bu ülkeden gitmediği sürece Cumhur İttifakı da gelse Millet İttifakı da gelse bu ülkede her şekilde iç savaş çıkar. Halep’te iç savaş çıktığında belediye başkanını Gaziantep’e davet ettik. Asım Güzelbey zamanında. Halep belediye başkanı bize şöyle dedi; Halep’te yaşadığımı Gaziantep’in geleceğinde görüyorum dedi ve buradan ayrıldı gitti. Arkadaşlar çocuklarınızı bir iç savaşta kaybedebilirsiniz Gaziantep sokaklarında. Biz bunu engellemenin mücadelesini veriyoruz. Bana zerre kadar güvenmiyor olabilirsiniz, beni sevmiyor olabilirsiniz, yeter ki bana Çocuklarınızı ve torunlarınızı güvenli yaşatma imkânı verin. Para, pul, mal değil vatan kavgasıdır bu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News Narkoz haber özel

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
3
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ümit Özdağ, “İYİ Parti Gaziantep’te siyaset değil, ticaret yapmıştır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin