Ünlü Oyuncu Nursel Köse açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Nursel Köse İnstagram hesabından yaptığı açıklamayla Star TV ekranlarının sevilen dizisi Güvercin’in devam edeceğini söyledi.

Türk dizisi ve sinema oyuncusu Nursel Köse hayranlarına seslenerek, “Güvercin bitmedi hala onu yazıyorlar. Hayat normale döndüğünde çekimlere devam etmeyi planlıyoruz”dedi.

Başarılı oyuncu İnstagram hesabından, “Sağlıklı kalsınlar.Sosyal medyada kontakları devam ettirelim. Ama hayatta bu değil yani. Sabahtan akşama kadarda  sanal dünya ve TV başında da geçmemeli. Sevdiklerinizle ailenizle de vakit geçirmelisiniz. Bu dönemi bir imtihan gibi düşünelim. Bunu başarıyla atlatmanın yolu kendini sevmek kendini korumaktan geçiyor.Bütün dünyada böyle bir sınav veriyor” ifadelerini kullanarak çağrıda bulundu.

Ünlü Oyuncu Nursel Köse açıkladı

NURSEL KÖSE KİMDİR?

29 Mart 1961 tarihinde Malatya’da doğan Nursel Köse, Köln Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunudur. Öğrencilik döneminde radyo tiyatrolarında yazar olarak görev aldı, çocuk ve yetişkinlere yönelik olarak Almanya’da çeşitli tiyatro oyunlarını organize etti. Daha sonraları yine aynı ülkede kadınlardan oluşan bir kabare grubu kurdu. Grubun adı ‘Die Bodenkosmetikerinnen’ yani ‘Yer Kozmetikçileri’ idi.

1992-2007 yıllarında kadar tüm Almanya’ya ve Almanca konuşulan ülkelere turneler yaptı. 2009 sezonunda SAKM/ İstanbul’da “Bacemdeki Ayı” adlı oyunda baş rol oynadı.

Nursel Köse’nin televizyonla tanışması 2004 senesinde oldu. O sene SOKO Köln adında bir dizide yer aldı. Kış Masalı, Kötü Yol, Paramparça gibi yerli dizilerle kariyerine devam etti.

2007 yapımı “Yaşamın Kıyısında” filmi ile adını tüm dünyaya duyurdu. Senaryosunu Fatih Akın’ın yazdığı filmde Nurgül Yeşilçay, Baki Davrak, Patrycia Ziolkowska, Tuncel Kurtiz, Hanna Schygulla ile birlikte oynarken En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı. 2007 Münster Film Festvali’nde jüride yer aldı ve onur konuğu oldu. San Franciso’da yapılan Berlin Beyond Film Festivali’nde onur konuğu oldu.

Nursel Köse, Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinde Kudret Öztürk karakterini canlandırıyor. Nursel Köse, 1.75 metre boyunda, 63 kilo ve Koç burcudur.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ünlü Oyuncu Nursel Köse açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin