Ünlü Oyuncu Taylan Güner Mahmood Coffee’nin Marka Yüzü Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

taylan-guner-mahmood Atv’nin sevilen dizisi Kertenkele’de Şenol hoca karakterini canlandıran ünlü oyuncu Taylan Güner, Mahmood Coffee’nin yeni marka yüzü oldu.

Markanın “Bir Millet Öğreniyor” reklam filmi için kamera karşısına geçen sanatçı, geçmişten gelip günümüze ayak uydurmaya çalışan Yeniçeri Mahmood karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncu markanın reklam filmlerinde “Yeniçeri Mahmood” karakteriyle kimi zaman yanlış cevap verilen tarih yanıtlarını, kimi zaman bando takımının yanlışlarını düzeltecek. İlk olarak 2001 yılında kamera karşısına geçen Taylan Güner; Beyaz Gelincik, Kaybolan Yıllar, Duvar, Serçe, Geç Gelen Bahar, Küçük Ağa ve Huzur Sokağı gibi birçok dizide rol almıştır. Aynı zamanda ATV’nin sevilen dizisi Kertenkele’de Şenol karakterini canlandırmaktadır.

Beyaz perdede Civa, Uçan Melekler, Çok mu Komik?, Hür Adam Bediüzzaman ve Muska filmlerinde yer almıştır. Tarlabaşı Pansiyonu, Pes Doğrusu, Ada, Tevelütten Mütevellit, Harputta Bir Amerikalı ve Sır gibi birçok tiyatro oyununda da sahne almıştır. Altunkaya Group’a bağlı markalardan olan Mahmood Coffee geniş ürün yelpazesi, son teknoloji üretim tesisleri ve önce müşteri memnuniyeti diyen uzman kadrosuyla 40’tan fazla ülkede tüketicilerin hizmetindedir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ünlü Oyuncu Taylan Güner Mahmood Coffee’nin Marka Yüzü Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin