Ünlü sanatçı Şahsenem Kadın Taraftarlarla Buluşacak

featured
Ünlü sanatçı Şahsenem Kadın Taraftarlarla Buluşacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçı Şahsenem Kadın Taraftarlarla Buluşacak

90’lı yıllara ‘Göz yaşlarım anlatır’ şarkısıyla damga vuran Şahsenem Gaziantep’e geliyor.

Shohsanam Qilicheva ya da bilinen adıyla Şahsenem Özbek-Türk şarkıcı 10 Aralık 2021 tarihinde Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği üyeleri ile bir araya gelecek.

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya, 10 Aralık 2021 tarihinde Gazisehir Kadın Taraftarlar Derneği 2. Olağan Genel Kurulu yapılacağını belirterek: “Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği üyelerimiz pandemiden dolayı uzun bir süre bir araya gelememişti. Üyelerimiz kongremizin yapılacağı 10 Aralık tarihi akşamında “Birlik ve beraberlik” gecesinde Şahsenem ile buluşacak. “Kadın ve Spor” bu gecede konuşulacak. Taraftar olmak ve taraftarlarımızın sayısını arttırmak için hangi projeleri hayata geçireceğimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Gaziantep’te spora destek veren önemli isimlerde geceye davet edilecek. Kadın Taraftarlar olarak spora ve sporcuya verdiğimiz destek devam edecek. Bu konuda elimizden geleni yapacağız” dedi.

Programa yaklaşık 200 Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Üyesinin katılacağını söyleyen Sırakaya, gecede başka sürprizlerinde olacağının müjdesini verdi.

ŞAHSENEM KİMDİR?

Türkiye’de özellikle çıkış şarkısı Gözyaşlarım anlatır ile tüm müzik severlerin gönlünde taht kurmayı başaran Şahsenem aslen 1968 yılında Özbekistan’da dünyaya gelmiştir. Orta Asya’nın Şahsenem Kraliçesi 3 erkek, 5 kız kardeşi olan sanatçı 9 çocuklu ailenin 8’incisi olarak doğmuştur. Şahsenem Kiliçeva ismi ile tanınan Sanatçı’nın babası marangoz, annesi ise Ana Okulu öğretmenliği yapmıştır.

Usta ses El Harezmi Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümünü mezunudur. Henüz 15 yaşında iken ülkesinin önemli isimleri Sanat Müziği ustası Rüstem Yusupov ile Alla Bergen’den sanat müziği eğitimi almış, üniversite mezuniyetinin ardından iki yıl mezun olduğu okulda öğretmenlik yapmıştır. Gaziantep Sağlık

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ünlü sanatçı Şahsenem Kadın Taraftarlarla Buluşacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin