Uşak OSB Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

featured
Uşak OSB Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı İhlas Haber Ajansı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uşak OSB Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) 22. Olağan Genel Kurulu, Vali Yardımcısı Kamuran Mustafa Ballı ve sanayicilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi 22. Genel Kurulu Toplantısı Uşak Vali Yardımcısı Kamuran Mustafa Ballı, Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri, protokol üyeleri, sanayici ve iş adamlarının katılımıyla yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Uşak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu Bölgede yapılan yatırımlarla Uşak, sanayi alanında genişleterek daha fazla istihdam, ihracat ve katma değer oluşturma yolunda ilerlediklerini söyledi. Ardından konuşma yapan Uşak Vali Yardımcısı Kamuran Mustafa Ballı, 100 Yılın Felaketi olan 6 Şubat depremlerinde Uşak sanayisinin önemli rol oynadığını söyledi. Konuşmaların ardından konuşma yapan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “Ülke ihracatının artışındaki başarı siz sanayicilerimiz sayesinde. Biz iktidara geldiğimizde 192 organize sanayi varmış. Bunun üzerine 162 tane daha ilave etmişiz. Parsel sayısına baktığımız zaman aşağı yukarı 11 bin 400 parsel varken bizim dönemimizde 46 bin 500 parsel ilave edilerek 57 bin 900 parsele ulaşılmıştır. İstihdam açısından organize sanayilerde çalışan işçi sayısı 415 binmiş, bugün aşağı yukarı 2,5 milyon kişi organize sanayilerde çalışmakta. Bunların daha da arttırılması yönündeki gayret ve çabalarımız devam etmekte. Biz şimdiye kadar organize sanayilerin alt yapısını geliştirmesi anlamında 37 milyar lira kredi desteğinde bulunmuşuz. Uşak ilimizde de 770 milyon liralık bir kredi kullanılmış.” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ise Uşaklı sanayicileri 6 Şubat depremlerindeki özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Konuşmaların ardından toplantı, gündem maddelerinin görüşmesiyle devam etti.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

Uşak OSB Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Uşak OSB Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin