UZER, MHP’YE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UZER, MHP’YE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDUAK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve yönetim, MHP İl Başkanı Mustafa Erzin’i makamında ziyaret ederek Erzin ve yönetimine yeni görevinde başarılar diledi.

MHP İl Başkanı Mustafa Erzin; Gaziantep’te iktidar ve muhalefetin hoşgörü ortamındaki birlikteliğinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Erzin; “Siyasi partiler ve  belediyelerin nezaket ziyareti bile olsa bu tür ziyaretleri bizleri çok sevindiriyor. Ortak akıl adına oluşturulan bu tablo Gaziantep’in geleceği anlamında umut vericidir” dedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer; “Ortak akıl ve siyasi nezaketin kendileri için önemli olduğunu, siyasetçilerin konuşabilen, tartışabilen ve fikirlerini paylaşabilen insanlar olması gerektiğini söyledi. Uzer; “ Son yapılan MHP İl Kongresinde başkan olarak seçilen Sayın Mustafa Erzin ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Gaziantep her zaman hoşgörünün merkezi olmuş bir şehirdir. Geçmişte yaşanan sıkıntılardan ders almış bir şehirdir. Bu şehir ve ülkemiz bizim çok önemli. Bundan sonraki süreçte de bizler ortak akıl ve siyasi nezakete önem vermeye devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkede Türk siyasetine uzun zamandan beri önemli katkı yapan ve olması gereken bir partidir. Kendi ideolojisi içerisinde ülkemiz için çok sağlıklı fikirler üreten, bizim önemsediğimiz ve dikkate aldığımız bir partidir. Hepimizin siyasette olma amacı bu ülkeye hizmet etmektir. Ülkemizin birliği, dirliği, toprak bütünlüğü ile şanlı bayrağımızın bu coğrafyada dalgalanması hepimiz için önemli bir konudur. Siyasette ufak çaplı farklılıkların olması normaldir, netice itibariyle herkesin içinde bir vatan, millet sevgisi vardır. Bu ülkede yaşayan insanların yaşam seviyesini ve kalitesini yükseltmek hep beraber yapılabilecek çalışmalardır. Meclis çalışmalarında Milliyetçi Hareket Partisinden çok ciddi destekler aldığımızı göz ardı etmememiz gerekiyor. Biz geçmişte birbirini gördüğünde selam vermeyen, sırtını dönen siyasetçileri gördük. Bu tür davranışlar bizim tavrımız olamaz, bizler konuşabilen, tartışabilen, medeni ortamda fikirlerimizi paylaşabilen insanlarız. Aynı duyguları biz Milliyetçi Hareket Partisinde görüyoruz ve Sayın İl Başkanımız ile bundan sonraki süreçte de önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
UZER, MHP’YE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin