Uzman Psikolog Başaran’a ANKA’da PCR testi

featured
Uzman Psikolog Başaran’a ANKA’da PCR testi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzman Psikolog Başaran’a ANKA’da PCR testi

Uzman Psikolog ve Psikoterapist, Sağlıklı Yaşam Danışmanı Yelda Başaran, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde koronavirüse karşı kontrol amaçlı PCR testi yaptırdı. Test sonucu negatif çıkan Başaran,” Tüm dünyanın bir an önce bu salgından kurtulmasını temenni ediyorum.”dedi. Gaziantep Haber

Seminer nedeniyle Gaziantep’te bulunan Uzman Psikolog ve Psikoterapist, Sağlıklı Yaşam Danışmanı Yelda Başaran, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı kontrol amaçlı PCR testi yaptırdı. Test sonucu negatif çıkan Başaran, hastane yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Sağlık kontrollerini yaptırmak için daha önce de ANKA Hastanesine geldiğini hatırlatan Başaran, “Burada kendimi bir hastanede değil, evimde gibi hissediyorum. Hastane yöneticilerinden doktorlara hemşirelerden personele kadar herkes benimle yakından ilgileniyor. Bu ilgi ve aldığım kaliteli sağlık hizmetinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. Gaziantepliler bu konuda çok şanslı. Gaziantep Özel ANKA Hastanesi 5 yıldızlı otel konforunda. Allah kimseyi hasta etmesin ama böyle bir hastaneye her ilde kesinlikle ihtiyaç var” diye konuştu

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği üyesi olduğunu da dile getiren Uzman Psikolog, Psikoterapist, Sağlıklı Yaşam Danışmanı Yelda Başaran, Kadın taraftarların maçtaki streslerine baktım. “Öfke kontrolü nasıl yapılır, motivasyon nasıl sağlanır? “sorularını yanıtladım. Zaten kadın taraftarlarımız bu konuda daha duyarlı. Beni dikkatle dinlediler. Diğer yandan zayıflama psikolojisi üzerine bir kitap çıkarıyorum. Bu nedenle de gastronomi şehri olan Gaziantep’te bulunmaktan ayrıca mutluyum. Tabii ki, koronavirüs nedeniyle oldukça tedirginiz. Bu nedenle de PCR testi yaptırmak istedim. Umarım tüm dünya bir an önce bu salgından kurtulur.”dedi.

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya da, ANKA Hastanesi’nin Gaziantep için gurur kaynağı olduğunu belirterek , İnsanlar eskiden sağlık hizmeti almak için genelde büyük şehirleri tercih ediyordu. Şimdi durum farklılaştı. Gaziantep Özel Anka Hastanesi’ne sadece Türkiye’den değil, yurt dışından gelen hasta sayısı oldukça fazla. Yelda Başaran da, Gaziantep’e her gelişinde sağlık kontrolleri için ANKA Hastanesi’ni tercih ediyor. Bu Gaziantep için onur verici.”diye konuştu.

Sağlık Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Uzman Psikolog Başaran’a ANKA’da PCR testi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin