Vali Davut Gül’ün 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

featured
Vali Davut Gül’ün 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Davut Gül’ün 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Türk milleti için ölüm kalım mücadelesi olan Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından 19 Eylül 1921 tarihinde, TBMM tarafından Mustafa Kemal ATATÜRK‘ e “Mareşal” rütbesi ile “Gazilik” unvanı verilmiştir. Bizler de; gazilerimize verilen değerin ifadesi olarak bu anlamlı günü “Gaziler Günü” olarak kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Gaziantep Haber

Kahraman vatan evlatları tarihin akışı içerisinde Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Kıbrıs’da,, Antep’te, Maraş’ta, İzmir’de, terörle mücadelede, 15 Temmuz darbe girişimi ile mücadelede kısacası her zaman ve vatan bildiğimiz her yerde milli birliğimize kast edenlere karşı “Ölürsek şehit oluruz, kalırsak gazi.” diyerek vatanın bütünlüğünü ve şehadeti her şeyin üstünde tutmuştur.

Gazilerimiz, fedakârlıklarıyla bizlere nice şanlı zaferler ve kahramanlıklarla dolu bir geçmiş armağan etmiştir. Ay yıldızlı al bayrağımız, onların cesaretleri sayesinde vatanımızın semalarında gururla dalgalanmaktadır.

Ülkemizin bağımsızlığı, vatanımızın bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin korunması uğrunda girişilen mücadelelerde sergilenen fedakârlık ve kahramanlıklar hafızlarımızdan asla silinmeyecek ve nesiller boyu evlatlarımıza anlatılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; kahraman Gazilerimizin “19 Eylül Gaziler Günü”nü kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan Gazilerimize sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum.

Sağlık Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Davut Gül’ün 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin