Vali Davut Gül’ün 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Mesajı

featured
İmamoğluna miting engeli yok
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Davut Gül’ün 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Mesajı

Değerli öğretmenlerimizin ve kıymetli öğrencilerimizin 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim-öğretim yılını kutluyor; bu eğitim-öğretim yılında da değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz.

Ülkemizin ekonomik, bilimsel, kültürel, sportif ve sosyal alanlarda dünyada adından söz ettirmesi, öğrencilerimizin, onları yetiştiren öğretmenlerimizin ve anne babalarımızın sayesinde olacaktır.

Bizler, öğrencilerimizin sorumluluk alabilen, analiz yapabilen, arkadaşlarıyla sevgi ve saygı temeline dayalı ilişkiler kurabilen sosyal bireyler olarak yetişmesini arzuluyoruz.

Vali Davut Gül’ün 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Mesajı

Tüm bu hedeflerimize ulaşabilmek, eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve mevcut başarılarımızı daha ileri noktalara taşıyabilmenin öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile gerçekleşeceğine inanıyor ve velilerimize destekleri için teşekkür ediyorum.

İlimizde covid-19 pandemisi ile ilgili çocuklarımızı, öğretmenlerimizi ve velilerimizi salgının zararlı etkilerinden korumak için tüm okullarımızda tedbirlerimizi aldık almaya devam edeceğiz. Bu konuda herkesin salgın dönemini rahat atlatmak adına bizlere yardımcı olacağına gönülden inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 – 2022 eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz; öğretmenlerimiz ve tüm velilerimiz için verimli geçmesini temenni ediyor; sağlık ve başarı dileklerimi sunuyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Davut Gül’ün 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin