Vali Davut Gül’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

featured
İmamoğluna miting engeli yok
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Davut Gül’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Bugün, aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı’nı başarıyla neticelendirerek Cumhuriyet’imizin kuruluşunu müjdelediği Büyük Zaferin 99. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmasıyla başlayan Kurtuluş Savaşı; zor şartlar ve her türlü imkânsızlıklara rağmen aziz milletimizin azim ve karlılığı ile kazanılan zaferlerin ardından 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile taçlandırılmıştır.

Tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi olan ve her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, ulusumuzun tarihine yön veren önemli savaşlardan birisi olmuş nihayetinde 30 Ağustos Zaferi ile milletimizin bağımsız ve özgür yaşama iradesi tüm dünyaya gösterilmiştir.

Vali Davut Gül’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos, Milletimizin hiçbir zillet ve esareti kabul etmeyeceğini; istiklal ve istikbali için tek vücut mücadele edeceğini; birlik, beraberlik ve iman gücüyle aşamayacağı engel olmadığını tüm cihana güçlü bir şekilde haykırdığı günün adıdır. Aziz Milletimiz bu şanlı zafer ile kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir.

Bilinmelidir ki; bundan 99 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimiz; bütünlüğünü, huzurunu ve güvenliğini hedef alan bedbahtları cesaret ve kararlılıkla bertaraf etmektedir ve etmeye devam edecektir.

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi ve hayatta olmayan gazilerimizi rahmetle anıyor; hayattaki gazilerimize esenlikler diliyor; Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Davut Gül’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin