Vali Davut Gül’ün Ramazan Bayramı Mesajı

featured
İmamoğluna miting engeli yok
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Davut Gül’ün Ramazan Bayramı Mesajı

“Yaza dönsün kışınız, bayramlar bayram olsun Dert görmesin başınız, bayramlar bayram olsun Otlar/dikenler dolsun Nemrut’ların çanına Kolay gelsin işiniz, bayramlar bayram olsun.”

Sevgili hemşerilerim…

Bu yıl da 11 Ayın Sultanı Ramazan ayını idrak edip, tüm Müslümanlar olarak Ramazan Bayramına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri bayrama ulaştıran Rabbimize hamdolsun.

Bayramlar gönülleri birleştirir, dargınları barıştırır, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirir. Bizler toplum olarak bayramları özlemle bekler, özenle hazırlanır, en güzel şekilde geçirmeye gayret ederiz. Geçmişten günümüze bayramlar hepimizin yüzünü gülümseten, içimizi neşeyle dolduran günler olmuştur.

Bu anlamda her ne kadar bayramı bayram gibi yaşamanın temelinde bir arada olmak, yakın komşularımızdan akrabalarımıza, hasta veya yaşlı büyüklerimizden şehitlerimizin değerli ailelerine, mümkün olan herkesi ziyaret ederek gönüllerini almak ve bayram sevinçlerine ortak olmak varsa da maalesef bu Ramazan Bayramında da bu güzellikleri uzaktan iletişimle sağlayacağız.

Bu nedenle siz değerli Gaziantepli hemşerilerimden bayramdan sonra bu tür sınırlamalara ihtiyaç kalmaması ve gelecek bayramın da bu şekilde yaşanmaması için sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan süreçte kurallara uymanızı rica ediyorum. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi bulunmamaktadır.

Bu duygularla Ramazan Bayramının başta tüm insanlığa, İslam âlemine, Ülkemize ve İlimize hayırlar getirmesini ve dünyamızın bu virüsten kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Allah tan niyaz ediyorum. Sevinçte, tasada tek vücut olabilen, karşılıklı sevgi ve kardeşlik ikliminin yaşatılması için gayret gösteren her bir hemşerimizin, İlimiz genelinde görev yapan asker, polis ve sivil tüm kamu personelimizin, basın mensuplarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Vali Davut Gül’ün Ramazan Bayramı Mesajı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Davut Gül’ün Ramazan Bayramı Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin