WİNMAR’DAN HEMŞİRELERE SÜRPRİZ!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WİNMAR’DAN HEMŞİRELERE SÜRPRİZ!Kaliteli, ucuz ve keyifli alışverişin adresi Winmar hipermarketin bir dalı olan patisserie hemşireleri unutmadı.

Hizmete yeni giren Winmar patisserie, sosyal sorumluluğun gereğini yerine getirerek hemşirelerin haftasını Medical park hastanesinde kutladı.

Medical park toplantı salonunda yapılan kutlamaya başhekim vekili Suat Özerbaş, genel müdür Sadrettin Haksal, genel koordinatör Hayrullah Kuba, genel müdür yardımcısı Cüneyt Saraçoğlu, baş hemşire Sema Kılıç, Winmar market alım ve satım müdürü Servet Deynekli ile hastane hemşireleri katıldılar.

YARDIMA MUHTAÇLARA HİZMET EDİYORLAR

WİNMAR’DAN HEMŞİRELERE SÜRPRİZ!

Hemşirelik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu söyleyen Winmar market alım ve satım müdürü Servet Deynekli “Hemşirelik, sağlık hizmetlerinin en önemli unsurlarından birisidir. Özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran ve zor bir meslek olan hemşirelik; diğer mesleklerde olduğu gibi, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili olan bir meslektir. Bu nedenle, sevgiden, şefkatten, disiplin ve ciddiyetten uzak bir kişinin bu mesleği icra etmesi mümkün değildir. Çünkü hemşire, sağlığı yerinde olmayan, yardıma muhtaç olan insanlara hizmet vermektedir. İnsan hayatının kutsallığının farkında olarak sabır, üstün gayret ve sevgi ile çalışan tüm hemşirelerimizin ‘Hemşireler Haftası’nı kutlarım” dedi.

Hemşirelerin özverili, sevecen, gece ve gündüz hizmetleri saygın duyulması gereken kişiler olduğuna değinen Deynekli “İnsan hayatının sağlıklı bir şekilde devamı ve iyi bir yaşam kalitesinin sağlanması için gayret gösteren sağlık görevlileri arasında hemşireler, sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez elemanlarıdır. Sağlığını kaybeden insanlarımızın yeniden sağlığına kavuşabilmelerinde yoğun çaba ve gayret gösteren hemşirelerimiz ulvi bir görev icra etmekle birlikte değişen sağlık ihtiyaçlarının giderilmesinde, hasta ve hasta yakınlarının beklentilerinin karşılanmasında ve sağlık hizmetinin eksiksiz bir şekilde giderilmesinde de ağır bir sorumluluk yüklenmişlerdir. Bu ağır sorumluluk altında görev yapan hemşirelerimizi ne kadar takdir etsek azdır. Bu duygularla tüm hemşirelerimizin bu anlamlı günlerini ve haftalarını yürekten kutlar, insan sevgisiyle, şefkatle ve sabırla yerine getirdikleri görevlerinde bir kez daha başarılar dilerim” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
WİNMAR’DAN HEMŞİRELERE SÜRPRİZ!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin