WİNMAR, YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WİNMAR, YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR! Gaziantep’in önemli yerel zincir marketlerinden Winmar, Cumhuriyet mahallesinde 5. şubesini törenle hizmete açtı.

Winmar tarafından açılışı yapılan Cumhuriyet Mahallesindeki törene Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü Behçet Şüküroğlu, Tüketici Koruma Derneği Başkanı İsmet Değirmenci, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı K. Ali Kılçık, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Hamza Bayındır, TDP Şube Müdür. Yrd. Murat Lale, İPEKYOLU PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Cerbgibozan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Winmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karakaş, Başkan Yardımcısı Osman Karakaya, Yönetim Kurulu üyeleri, Basın-Yayın temsilcileri ve kalabalık bir müşteri topluluğu katıldı.

Açılış töreninde konuşan Şahinbey Kaymakamı Uğur TURAN; ’’Ben bugün değerli dostlarımla beraberim, üretken, çalışkan, cömert, çevresine duyarlı, memleketini , bayrağını, ülkesini seven insanlarla birlikteyim . Gazianteplisiyle, Malatyalısıyla, Giresunlusuyla, Şanlıurfalısıyla, İstanbullusuyla, Tokatlısıyla hepimiz bir ve beraberiz. Winmar gibi kaliteli bir marketimizin Cumhuriyet şubesinin açılışına şahitlik ediyoruz. Burada bir çok kardeşimize istihdam yaratan bu güzel mağazamız halkımıza hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Winmar Hipermarket Yönetim Kurulu üyesi Burak Çiçekci ’’Winmar Cumhuriyet şubesi 600 metrekare alanda 3 kasa ve 15 personelle hizmet vermeye başlamıştır. Cumhuriyet bölgesindeki müşterilerine kazançlı alışverişin mutluluğunu yaşatmak için hizmete açılmıştır. Winmar Hipermarket Sosyal sorumluluk projeleriyle de Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından Türkiye 1. si seçilmiştir. Cumhuriyet şubemizde de sosyal sorumluluk çalışmalarımız devam edecektir. Önümüzdeki süreçte Binevler, Yeditepe, Beşyüzevler, Akkent mahallelerinde de mağaza projelerimizi hayata geçireceğiz. Mağazamızın açılışını onurlandıran Sayın Kaymakamımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze, davetlilerimize ve müşterilerimize özellikle teşekkür ederiz ’’  dedi.

WİNMAR, YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR!

Müşteriler, açılışa özel düzenlenen indirim kampanyalarına yoğun ilgi gösterirken, Cumhuriyet mahallesinde açılan mağazadan dolayı mutluluklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
WİNMAR, YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin