YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU AÇILIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU AÇILIYORŞehitkâmil Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapımına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kapılarını vatandaşlara açtı. Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şehitkâmil Belediyesi tarafından yaptırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu gezerek tam not verdi.

Şehitkâmil Belediyesi tarafından yaptırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kapılarını vatandaşlara açtı. Resmi açılışı Ramazan Bayramından sonra yapılacak olan yüzme havuzunu gezen Vali Ata Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ederek tam not verdi. Başkan Fadıloğlu gezi sırasında Vali Ata’ya havuz hakkında teknik detay bilgiler verdi.  Fagıloğlu aynı zamanda 2. havuzunda çok yakında Merveşehir’e yapılacağı söyledi.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Gaziantep için önemli bir proje olduğunu ifade eden Gaziantep Valisi Erdal Ata; “Çok güzel bir yüzme havuzu olmuş. Başkan Fadıloğlu’nu ve ekibini tebrik ediyorum. Geçen yıl Gaziantep için çok önemli olan ve büyük bir açığı kapatan Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezinin açılışı yapılmıştı. Bu günde görüyoruz ki güzel bir proje daha hayata geçirilmiş. Gaziantep halkı için hayırlı olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

SÖZLERİMİZİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Gaziantep’e artı bir değer katacağını ifade eden Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Henüz buranın resmi açılışını yapmadık. İnşallah bayramdan sonra bakanlarımızın da katılımıyla burası için özel bir açılış gerçekleştireceğiz. Havuzumuz 15 gündür vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Çünkü böyle nitelikli bir yapının acilen spora katkısı olması gerekiyordu. O yüzden biz burada hizmet vermeye başladık. Şu an itibari ile sabah 06.30’ dan akşam 20.30 saatleri arasında yaklaşık Bin tane kursiyerimize hizmet veriyor. Bizim öncelikli amacımız burada nitelikli sporcular yetiştirmek. Aynı zamanda mevcut sporcularımızın burada spor eğitimini sağlamak! Yüzme sporunun yaş sınırını daha alt seviyelere düşürmeye çalışacağız. Havuzumuz tamamlandı. Bizim taahhütlerimizin arasında üç tane havuz yapmak vardı. Bir tanesi tamamlandı. Diğeri Merveşehir semtinde yılsonuna kadar tamamlanacak. Bir diğer havuzumuzu da belirlenen başka bir yere yapıp vermiş olduğumuz sözü yerine getireceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU AÇILIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin