Yaşar Yapar’a muhtarlardan destek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Yaşar Yapar 100 ün üzerinde bir muhtarların hazır bulunduğu ve destek verdiği bir toplantıya katıldı.

Antepevi’nde toplanan 100 ün üzerinde muhtar ve çok sayıda mahalle ve köylerin ileri gelenleri kendi yörelerinden mutlak Şekilde Yaşar Yapar’ı milletvekili görmek istediklerini ifade ederek Ak Parti genel Merkez’e verilmek üzere imza verdiler.

YAPAR DAĞLICA VE IĞDIR SADIRILARINI KINADI

Toplantıdan önce Dağlıca ve Iğdır saldırılarında şehit düşen asker ve polis ve diğer şehitleri için bir Kuran tilaveti okundu.

Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Yaşar Yapar sözlerine başlamadan önce Dağlıca ve Iğdır saldırılarında şehit düşen asker ve polis için ülkemize ve şehit ailelerine başsağlığı dileyerek, mutlak terörün üstesinden gelineceğini, ülkemizi bölmek ve nifak tohumları ekmek isteyenlerin emellerine asla ulaşamayacaklarını söyledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Yaşar Yapar milletvekillerinin günü birlik siyaset yapma yerine projelerini parti kanallarıyla bir parti politikası haline getirmelerinden yana olduğunu belirterek, projelerin kalkınmada öncü bir yol haritası olduğunu vurguladı.

Yapar sözlerine şöyle devam etti: Doğup büyüdüğüm Lohan yani şimdiki adıyla Cevizli ,Burç ve yöresi olarak tanımladığımız Şahinbey’e bağlı bütün köylerin alt yapı ve tarımsal sorunlarını giderecek bir çok projeler ürettim. Teknik arkadaşlarla yapılabilir bütün imkanları kullanarak Türkiye’de bu en değerli arazilerde en değerli ürünlerin yetişmesi modern tarımın yapılabilmesi için kolları sıvadık. Bir toprak nasıl verimli olabilir, ürün verdikçe değerli olabilir .Köylünün elinden rant gereği çıkmış bakir kalmış arazilerde yöreye ait endemik bitkiler üreteceğiz. Bu benim ilk mesleğim. Ve sevdiğim bir iş. Hollanda bu konuda gerçekten dünya piyasasında çok büyük yer edinmiş durumda.”dedi.

Daha sonra Burç kalkındırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçük ise Burç yöresi olarak Mehmet Yapar’ın herzaman destekçileri olduklarını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yaşar Yapar’a muhtarlardan destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin