Yeni Başkan Abdulkadir Katmerci oldu

featured
Yeni Başkan Abdulkadir Katmerci oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Başkan Abdulkadir Katmerci oldu

Gaziantep Lokantacılar, Kebapçılar, Baklavacılar, Tatlıcılar, Pastacılar Odası Başkanı Katmerci ABdo’nun sahibi sevilen esnaflardan Abdulkadir Katmerci oldu. Gaziantep Haber

Katmerci Abdo işletmecisi Abdulkadir Katmerci, Gaziantep Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar Tatlıcılar ve Baklavacılar Odası’nın yeni başkanı oldu.

Gaziantep Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar Tatlıcılar ve Baklavacılar Odası’nın Olağan Genel Kurulu Aykanat Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Yeni Başkan Abdulkadir Katmerci oldu

“Birlikte Başaracağız” sloganıyla yola çıkan Abdulkadir Katmerci mevcut başkan Mehmet Bayrakçı’dan bayrağı seçimlere katılan üyelerin 117’sinin oyunu alarak devraldı. Eski Başkan Bardakçı ise 114 oy aldı.

Seçimi kazanan yeni Başkan Abdulkadir Katmerci “Kazanan Gaziantep. Seçimin kaybedeni yok. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Hayırlara vesile olsun inşallah. Esnafımız ve odamız adına büyük bir sorumlulukla görevimizi yerine getireceğiz. Eski yönetim ve oda başkanımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Seçimin ardından tebrikleri kabul eden Katmerci, “Odamızı hak ettiği saygınlığa kavuşturacağız. Özlediğimiz birliktelik için göreve talip olduk. Sevgi saygı ve muhabbetle çalışacağız” ifadeleriyle salondan ayrıldı.

Gaziantep Sağlık   

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yeni Başkan Abdulkadir Katmerci oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin