YEŞİL SİYAHLILAR İLK YILINDA SEZONU 6. SIRADA TAMLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YEŞİL SİYAHLILAR İLK YILINDA SEZONU 6. SIRADA TAMLADIŞehitkâmil Belediyespor Kulübü A Futbol Takımı 2011- 2012 sezonunda tarihinde ilk kez katıldığı Türkiye Futbol Federasyonu BAL ligini 6.sırada başarıyla tamamlayarak sezon başında ki hedefine ulaştı.

Geçtiğimiz gün Elbistan ilçe Stadyumunda Elbistan Belediyespor ile karşı karşıya gelen Yeşil – Siyahlı Gaziantep temsilcisi maç boyunca kaliteli bir futbol sergilemesine rağmen yakaladığı net gol pozisyonlarından yararlanamadı, maçta sessizliği iki ekipte bozmayınca 90 dakika 0–0 eşitlikle sona erdi. Sezonun son müsabakasında, deplasmandan 1 Puanla dönen Şehitkâmil Belediyespor sezonu 24 puanla 6.sırada tamamlayarak ligin başında koyduğu hedefe ulaşmış oldu.

YEŞİL SİYAHLILAR İLK YILINDA SEZONU 6. SIRADA TAMLADI

İLK YILIMIZDA BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİK

Şehitkâmil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız Elbistan Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada; “2011- 2012 Türkiye Futbol Federasyonu BAL ligi sezonunu Elbistan Belediyespor maçı ile tamamladık. Öncelikli hedefimiz ve gayemiz olan fair- play çerçevesinde Allahın izni ile kazasız belasız bir şekilde sezonu tamamlamak bize büyük bir mutluluk verdi. İşin teknik kısmına geldiğimizde ise Bal liginde ilk sezonumuz olmasına rağmen başarılı bir performans çizdik. Futbolcularımızın ilk devre lige adapte olma süreci uzun sürdü ancak ikinci devrenin başından itibaren gerek oynanan futbol gerek elde edilen derecelere ilimizi başarı ile temsil ettik” dedi.

Yıldız açıklamasının devamında;”  Kendilerine her anlamda büyük destek veren Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başta olmak üzere, Sezon boyunca Gaziantep ve Türk Futboluna emek veren ilgi gösteren tüm değerli dostlarımıza, eski ve yeni teknik ekibimize ve saha içinde ter döken futbolcu kardeşlerimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YEŞİL SİYAHLILAR İLK YILINDA SEZONU 6. SIRADA TAMLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin