YILDIRIM, MHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YILDIRIM, MHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADIAvukat Emine Aybüken MHP İl binası toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısıyla 25. Dönem MHP Gaziantep  Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

2011 yılında genel seçimlerde Gaziantep’te Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den ikinci sıra adayı olan ve birçok sivil toplum örgütünde görev alan Av. Emine Aybüken Yıldırım, MHP il binasında düzenlenen toplantıda 7 Haziran seçimleri için tekrar aday adayı olduğunu açıkladı.

Yıldırım, Türk Milletinin maddi ve manevi gelişmesinin önündeki bütün engellerin kalktığını hukukun üstünlüğünü ve demokrasiye dayalı bir siyasi hayat; hürriyet, adalet, hakkaniyet ve fırsat eşitliğini esas alan bir toplumsal düzenin ve milli-ahlaki-insani değerlerin ön plana çıktığı bir kültürel iklimin tesisi suretiyle ülkemizin gücünü azami haddine ulaştırarak milli hedeflere doğru seferber etmek için aday olduğunu söyledi.

Siyasetin içinde her zaman aktif olarak yer aldığını söyleyen Yıldırım,” 2011 seçimlerinden sonra bugüne kadar geçen süre 1411 gündür. MHP Merkez Yönetim kurulu üyeliği ve çeşitli kademelerinde her an seçim olacakmış gibi hazırlıklarımıza ve çalışmalarımıza devam ettik.  Mukaddes davamızın kutlu sona erişeceği 7 Haziran seçimlerine 69 gün gibi kısa bir süre kalmıştır. MHP aday adaylarının her biri ellerinden geleni yapacaktır. Allah teşkilatlarımızın ve dava arkadaşlarımızın yollarını açık etsin” diye konuştu.

MHP il binasında gerçekleşen toplantıya, MHP Gaziantep İlçe Başkanları, Gaziantep Ülkü Ocakları üyeleri, kadın kolları il teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının sonunda Av. Emine Aybüken Yıldırım MHP’ne gönül vermiş dava arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

YILDIRIM, MHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YILDIRIM, MHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin