Yıldız, MHP Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıldız, MHP Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı

Ramazan Yıldız Gaziantep MHP İl yönetiminden istifa ederek, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçiminde Gaziantep MHP Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu MHP Genel Merkezi’ne yaptı.

Yıldız, “Hayatımın büyük bir kısmını Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarında hizmet ederek geçirdim. Yılların deneyimiyle ülkeme hizmet etmek için aday adayı oldum. Haksızlık ve ihanetin azgınlaştığı zamanlarda, mazlumların çaresiz kaldığı günlerde,  cılız ve titrek bir sesle değil, yeri göğü inleten, gök gürlemesi sedasıyla, dolunay parlaklığı sevdasıyla Allah’ın yeryüzündeki münhasır iman ordusu BOZKURTLAR;  Ülkesi ve Milleti için her zaman görevinin başındadır. Bu seçim ülkemiz adına olduğu kadar ilimiz için de bir dönüm noktasıdır. Destek ve dualarınızı bekliyorum ” dedi.

Yıldız, “14 Mayıs 2023 tarihinde Ülkemiz için tarihi öneme sahip Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde yine tarih yazacağız” diyerek ülkücüleri var gücüyle seçimde çalışmaya davet etti.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

5
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
2
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yıldız, MHP Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin