Yıldız yeni görevine hızlı başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

cuma-yildiz28 Ekim 2015’te Şahinbey Ülkü Ocakları görevine atanan Cuma Yıldız çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gaziantep ÜLKÜ Ocakları İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran tarafından Şahinbey Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Cuma Yıldız, “Bayrağı devraldığım  başkanımız gibi bende elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağım” dedi.
Yıldız yapacağı projelere ve çalışmalara değinerek ülkücü gençlerin her alanda en iyi olma gayreti içerisinde olacağının altını çizdi.

Şahinbey Ülkü Ocakları başkanı Yıldız “Ülkü Ocakları misyonu doğrultusunda  vatanıma milletime yakışır bir şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olacağım. Gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için eğitimin, sporun ve sanatın her alanında bize katkısı olacak araçları ve imkanları sağlayacağız. Ülkü Ocağı peygamber ocağıdır. Allah rızası nihai gayemizdir. Vatan Millet aşkı rahmetli Başbuğumuzun bize bıraktığı mirastır. Bu mirası bize bu günlere kadar getirip teslim eden büyüklerimizin yüzünü kara çıkarmayacağız. Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi Ülkü Ocakları yaşatılmalıdır. Ülkü Ocakları bizim yaşadığımız büyüdüğümüz yerlerdir” ifadelerini kullandı.
Yeni görevine hızlı başlayan Yıldız, Hafta sonu ve hafta içi gençlere, öğrencilere yönelik seminerler düzenlediklerini ve çok yakında spor, müzik ve sanat alanında da farklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi.
Yıldız gençlere de seslenerek “Ülkü Ocağından nice cevherler yetişir. Gelin hep birlikte Vatanımıza, milletimize hayırlı işler yapalım. Ülkümüz var oldukça milletimiz var olacaktır. Siz gençlerle daha güçlü olacağız. Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara izin vermeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti terör örgütlerinin cirit attığı kirli oyunların sahnelendiği bir coğrafyada kimsenin oyuncağı olmayacaktır. Milletin menfaatlerini her şeyin üzerinde olduğu bilinciyle Türk-İslam Ülküsü’nü, ülkücülüğü ve Türk Milliyetçiliğini savunan bir gençlik olacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yıldız yeni görevine hızlı başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin