YILDIZDOĞAN VE KINIK ÜLKÜCÜLERİ COŞTURDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YILDIZDOĞAN VE KINIK ÜLKÜCÜLERİ COŞTURDUMilliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş Gaziantepliler, Gaziantep Ülkü Ocakları ve Gaziantep MHP İl Başkanlığı iş birliği ile düzenlenen “Gönül Seferberliği” konserinde buluştu.

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunda düzenlenen “Gönül Seferberliği” konserinde Mustafa Yıldızdoğan ve Ali Kınık Gazianteplilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin başında sahne alan mehteran takımı vatandaşları kendine hayran bıraktı. Geceye MHP İl Başkanı Mustafa ERZİN, Ülkü ocakları İl Başkanı Mehmet DOĞAN, Çevre illerden il başkanları ve Ülkü Ocakları başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Mustafa Yıldızdoğan ve Ali Kınık hayranları Kamil Ocak Stadyumunu hınca hınç doldurarak sloganlar eşliğinde sanatçıları selamladı.

YILDIZDOĞAN VE KINIK ÜLKÜCÜLERİ COŞTURDUMehteran takımının hemen ardından sahneye çıkan Malatyalı sanatçı Ali Kınık’ı sevenleri saatlerce alkışladı. 1974 yılında Malatya’da dünyaya gelen Ali Kınık son yıllarda yaptığı müziklerle isminden sıkça söz ettiriyor. Ekranların sevilen dizisi “ Ali Ayşe’yi Seviyor” ile aynı adı taşıyan Kınık imzalı şarkı ile gönülleri fetheden sanatçı söylediği şarkılarla Gazianteplileri büyüledi.

Müzik dünyasının güçlü seslerinden sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın sahneye çıkması ile tribünler ayağa kalktı. Milliyetçi kimliği ile bilinen sanatçı “Türkiyem” türküsü ile sevenlerinin gönlünde taht kurdu. Birçok albüme imza atan sanatçı sevenlerinden gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve söylediği türkülerle Gaziantep’i salladı.

YILDIZDOĞAN VE KINIK ÜLKÜCÜLERİ COŞTURDU

Gaziantep Ülkü Ocakları ve MHP İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu “ Gönül Seferberliği” konseri Mustafa Yıldızdoğan’ın söylediği türkülerle son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YILDIZDOĞAN VE KINIK ÜLKÜCÜLERİ COŞTURDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin