Yılmazkaya, “Ücretsiz İnternet Milyarlık Karı Olan Operatörleri Batırmaz!”

featured
Sağlık Çalışanlarına Karşı Uygulanan Şiddet Hiç Olmadığı Kadar Artı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Kimsenin karında gözümüz yok, Allah daha çok versin. Ama bu zor günlerde herkes üzerine düşeni yapmalı, daha fazla para kazanma adına olan biteni uzaktan izlememeli, fırsatçılık yapmamalı.”

Cep telefonu operatörlerinin yıllardır ciddi karlar elde ettiğini belirten CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, “Bu zorlu günlerde herkes gibi onlarda elini taşın altına sokarak interneti ücretsiz yapmalı” dedi.

“Korona virüs salgını nedeniyle evlerimizde karantina günleri yaşadığımız şu günlerde internet ve telefon kullanımı zorunlu olarak 2-3 kat arttı. Bu kötü günlerde evde kalan çocuklar, öğrenciler ve işlerini internet üzerinden yapmak zorunda kalan birçok vatandaşımız için internet ücretsiz olmalı” diyen Yılmazkaya, Sadece 2019 yılında Türkcell’in 2 milyar 5 milyon, Türk Telekom’un 2 milyar 400 milyon, Vodafone Türkiye’nin 2 milyar 900 milyon net kar elde ettiğini ve bu salgın döneminde ücretsiz internetin operatör şirketlerini batırmayacağını belirti.

Yılmazkaya açıklamasında, “Kimsenin karında gözümüz yok, Allah daha çok versin. Ama bu zor günlerde herkes üzerine düşeni yapmalı, daha fazla para kazanma adına olan biteni uzaktan izlememeli, fırsatçılık yapmamalı” ifadelerinde kullandı.

Ücretsiz internetle ilgili açıklamada bulunarak mobil operatörlerden olan Türkcell, Telekom ve Vodafone seslenen Yılmazkaya;

“Yıllardır bu ülkeden ciddi gelirler elde ediyorsunuz, şu sıkıntılı günlerde ihtiyacı olan halka ücretsiz konuşma ve internet kotası tanıyın. Bu ülkeden kazanıyorsunuz, bu zor günlerde eliniz taşın altına koyun ve ülke insanımıza katkı sağlayın duyarsız davranmayın, bir kez olsun taşın altına elinizi koyun.” dedi.

Yılmazkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Korona virüs salgını nedeniyle evlerimizde karantina günleri yaşadığımız şu günlerde internet ve telefon kullanımı 2-3 kat arttı. Vatandaşların zamanının çoğunu telefon, bilgisayar başında geçirdiği bu günlerde internet kullanımı giderek artıyor. Pek çok vatandaşın evlerinde ve telefonlarında bulunan internet paketleri yeterli gelmediği için yenilemek zorunda kaldığı için mobil operatör şirketleri karına kar katıyor. Ama bugüne kadar büyük karlar elde eden mobil operatörler, korona salgını yüzünden zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde evde kalmak zorunda kalan ve internet kullanımı 2-3 kat artan vatandaşa neden destek olmuyor? Bu zor günlerde birçok vatandaş evini geçindiremiyorken bu dönemde karı en çok artan bu operatörler neden ticari değil insani bir adım atmıyor? Yıllarca bu ülkenin halkından milyarlarca lira kazandınız, bu kötü günlerde evde kalan çocuklar, öğrenciler ve işlerini internet üzerinden yapmak zorunda kalan birçok vatandaşımız için ekmek, su kadar ihtiyaç haline gelen interneti ücretsiz yapın, birazda sizler bu ülke için bu millet için elinizi taşın altına koyun.

Bu süreçte gelirini kaybeden işsiz kalan insanlara, eğitim gören çocuklara, üniversite öğrencilerine, eğitim ve iş faaliyetlerinin yanı sıra zorunluk olmadıkça dışarı çıkmayan vatandaşlarında yaşanılan bu zor günlerde kendilerini rahatlatmak için internetten çeşitli

videolar ve televizyon izlediği, okumalar yaptığı, yaşanan gelişmeleri internet üzerinden takip ettiği bu süreçte vatandaşlar günlerinin büyük bir kısmını internet üzerinde geçirmekte, internet faturaları da katlanarak artmaktadır.

Cumhurbaşkanı ile Ulaştırma Bakanı’na seslenen Yılmazkaya, “Çocukların ve gençlerin evde kalmalarını sağlamak adına internetin önemi büyük. Bu bağlamda GSM operatörlerinin bu kötü günlerde daha fazla kar için değil, ülkeye ve millete destek olmaları yönünde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na önemli görevler düşmektedir. Özellikle sokağa çıkma yasağının uygulandığı şu günlerde psikolojik olarak zor günler geçiren vatandaşı daha fazla kar uğruna bunaltılmamak gerek. Salgın nedeniyle evden çalışan, uzaktan eğitimlerine devam eden, evde kalmak zorunda kalan çocuk ve genç kullanıcıların internet ve telefon kullanımı çok fazla arttı. GSM operatörleri bu dönemde vatandaşın yanında olmayacaksa ne zaman olacak?” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yılmazkaya, “Ücretsiz İnternet Milyarlık Karı Olan Operatörleri Batırmaz!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin