Yılmazkaya: “VİP Salonunu Kullanmayın!”

featured
Sağlık Çalışanlarına Karşı Uygulanan Şiddet Hiç Olmadığı Kadar Artı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılmazkaya: “VİP Salonunu Kullanmayın!”

Yılmazkaya’dan, Gaziantep Protokolüne Çağrı; VİP Salonunu Kullanmayın!

“Herkesi Kentimiz adına sorumlu davranmaya davet ediyorum” diyen CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gar Restoranın yerine yapılması planlanan VİP salonuyla ilgili TBMM Genel Kurulunda Gaziantep protokolüne çağrıda bulundu. Gaziantep Haber

Gaziantep milletvekillerinin, vali, belediye başkanlarının ve Bakanın Gaziantep Garına yapılacak VİP salonunu kullanmamak adına duruş sergileyerek Gaziantep halkı adına tepki göstermesi gerektiğini vurgulayan Yılmazkaya konuyla ilgili Mecliste Genel Kurulunda, milletvekillerine yönelik yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

“Gaziantep’in tarihi yapısı olan Gar Restoran maalesef tarihe karışıyor. VIP salonuna dönüştürülmesi planlanan Gar Restoran, yok olma tehlikesi ile karşı karşıya.

Gaziantep’in dokusuyla ve kentin tarihi yapısıyla özdeşleşmiş olan, sadece bir restoran olarak değil kentimizin önemli bir değerine, tarihine sahip çıkma adına bugün burada Ulaştırma Bakanlığına seslenmek istiyorum” dedi.

Kentimizin Tarihi Dokusuna Zarar Verecek Bu Kararı Gaziantepli Hemşerilerim Adına Kınıyorum!

Yılmazkaya, “70 yıllık bir geçmişe sahip olan Gaziantep’in simgelerinden olan tarihi Gar Restoran, tahrip edilerek VİP salonuna çevrilmek isteniyor ama Gazianteplilere, bizlere sorulmadan alınan bu karar, kent hafızasının ve kentte yaşayanlarının anı değerlerinin silinmesini, gastronomi turizmi ile öne çıkan Gaziantep’imizin önemli bir lezzet durağının yok olmasına neden olacaktır.

Kentimizin tarihi dokusuna zarar verecek bu kararı Gaziantepli hemşerilerim adına kınıyor, biran önce bu yanlış uygulamadan dönülmesini bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Bürokratın Alacağı Kararlar Değil, Biz Gazianteplilerin Düşünceleri Esas Alınmalıdır!

Yılmazkaya, “VİP salonundan faydalanma hakkı olan birisi olarak üzerime düşen sorumluluk çerçevesinde bu VİP salonunu kullanmayacağımı ve bunun gereksiz olduğunu buradan beyan eder, VİP salonunu kullanan hakkı olan diğer Gaziantep milletvekillerinin, vali, belediye başkanlarının ve bakanında bu VİP salonunu kullanmaması adına şimdiden çağrıda bulunuyorum.

Herkesi Kentimiz adına sorumlu davranmaya davet ediyorum.

Gaziantep’in dokusuna ve kentin tarihine sahip çıkmak, bu şehrin mimari değerlerini korumak öncelikle halkın seçtiği yöneticilerin görevi ve misyonudur!

Kentin yaşayan tarihi ile ilgili konularda birkaç bürokratın alacağı kararlar değil, biz Gazianteplilerin düşünceleri esas alınmalıdır” ifadelerini kullandı. Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yılmazkaya: “VİP Salonunu Kullanmayın!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin