YKS’de ikinci oturum maraton koşusunu aratmadı, saniyeler ile sınava yetiştiler

featured
YKS'de ikinci oturum maraton koşusunu aratmadı, saniyeler ile sınava yetiştiler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da YKS heyecanı sürüyor. Dün ilk oturumu tamamlayan adaylar, bugün ikinci oturum olan AYT için yeniden okulların yolunu tuttu. Adaylar, sabahın erken saatlerinde sınava gireceği okula geldi. Öte yandan geç kalan ve koşarak gelen öğrencilerin çabası maraton yarışlarını aratmadı. Bazı öğrenciler kapıların kapanmasına saniyeler kala yetişti. Son 20 saniye kala koşarak gelen ve üzerinde eşyaları bulunan bir öğrenciye ise okulun önünde bekleyen Levent Serinkaya yardım etti. Emanetçiye yetişemeyecek durumda olan öğrencinin eşyalarını alan Serinkaya, sınav çıkışana kadar onu bekleyeceğini söyledi.

“Son 20 saniye vardı”

Geç kalan öğrencinin emanetlerine sahip çıkan Levent Serinkaya, “Son saniye koşarak geldi. Son 20 saniye vardı. Çantasını bırakacak kimsesi yoktu, almak zorunda kaldık. Emanete verecek zamanı da yoktu. İnsanlık gereği çantasını aldık. Sınav çıkışı burada bekleyeceğiz ve çantasını kendisine teslim edeceğiz. Son saniyeydi. Giremese belki istikbali gidecek. Ama çok şükür kurtardık. Biz de kızımıza yardım edelim dedik” diye konuştu.
Kızını sınava getiren Celal Bingöl ise, “Rabbim hepsine başarılar versin. Çalışmayan için sıkıntı. Kolay değil. Emek verip istediği gibi geçmezse bir senesine daha mal oluyor. Anneye babaya ve çocuğa yardım etsin. Hepsine başarılar diliyorum” dedi.

Kamil Can Kılıç
 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YKS’de ikinci oturum maraton koşusunu aratmadı, saniyeler ile sınava yetiştiler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin